Mascara That Colors Your Lashes

Billedet er taget i starten af februar, inden jeg startet testen af Colourist.

Skærmbillede 2016-03-03 kl. 13.08.01 TCE_volume-colourist-rimmel-scovolo

Da jeg fik tilsendt Rimmels nye Colourist Mascara troede jeg det “bare” var endnu en ny mascara… men nej. Denne mascara farver dine vipper, når du bruger den!? Det lyder skørt ik, men den indeholder en lille mængde farvestof, som over tid – 3-4 ugers brug, giver dine vipper en anelse farve.
Jeg har testet mascaraen, da jeg tænkte dette måtte være perfekt for mig, da mine vipper er helt hvide og jeg ikke tåler at få dem farvet hos kosmetolog. Tro mig, jeg har prøvet utallige gange at få dem farvet, men ender altid med at måtte fjerne farven før tid, fordi det svider i mine øjne, og uanset hvor længe jeg har ligget med farven, tager mine vipper utroligt dårligt farve i mod.

Colorist derimod, svider overhovedet ikke ved brug. Den virker som en helt almindelig mascara – med en ret god “gammeldags” børste, som er min foretrukne fremfor gummibørster. Mine vipper er lidt genstridige, så det gik omkring 3 uger inden jeg overhovedet kunne se noget. Først inde ved vipperoden og så længere ud på vipperne.

Og det skal lige siges, dine vipper vil ikke få så meget farve (i hvert fald ikke kun efter brug i 1 mnd, som er tiden jeg har testet mascaraen) som når du har mascara på eller har fået dem farvet professionelt – men det gør, at vipperne bliver lidt mere definerede i farven og synlige, perfekt for mig, der har albinovipper og måske perfekt her til foråret, hvor sommeren venter for uden med strandture og sommerhusferier (måske) uden mascara..

Skærmbillede 2016-03-03 kl. 13.01.58

Efter test af mascara i 3-4 uger.

Colourist Mascara fra Rimmel, 100 kr.

Indlægget er lavet i samarbejde med Rimmel.

 

3 Responses to “Mascara That Colors Your Lashes”

 1. Christina

  Skønt at du har testet og deler resultatet. Jeg var ved at overveje at prøve den, men tror jeg dropper det. Mine vipper plejer at skulle farves sorte eller blåsorte for at få en effekt, og det lyder ikke til, at denne mascara er så effektiv, at den ville kunne gøre noget lignende.

  Reply
 2. Lise Jørgensen

  Jeg kom til at tænke på, at når du ligger med farven på vipperne og venter på at tiden er gået, måske noget af farven løber ned i øjet og du måske skal prøve at ligge med øjenvipperne pegene nedad, ligesom når man får en massage på ryggen? Jeg ved intet om det, det var bare en tanke 🙂

  Reply
 3. HeLene

  Interessant produkt, men mine vipper er allerede lidt mørkblond-brune så jeg tror ikke det ville gøre stor forskel for mig… Jeg er mest optaget af dine bryn på billedet, hvad har du brugt på dem her? Eller, wau, er de bare sådan naturell? Tell me more! Plz!

  Reply

Leave a Reply