Master That Cool Wet Look Hair

loreal-professionnel-tecni-art-wet-domination-extreme-splash

Jeg får mange spørgsmål om hvordan man laver det supercool wet-look hår, som man tit ser på catwalken. For hvilke produkter bruger man egentlig og hvordan påfører man produktet, så man ikke kommer til at ligne en våd kat.

For mig, er nøglen at påføre produktet i dele af håret. Skrab håret tilbage, som de gjorde til Calvin Kleins show, lav en høj hestehale og sno håret tilfældigt rundt om, men lad alt det lange hår være produktløst. Så får du en superfin kontrast mellem det våde og tørre look og samtidigt en chic frisure.

Produktet jeg elsker lige nu, er L’Oréal Professionnels Wet Domination Extreme Splash, som er en flexibel gele som ikke tørrer og giver det stive look. Den kan bruges i både tørt og vådt hår og fedter ikke. 185 kr.

ENGLISH:
I get many questions on how to achieve that trendy wetlook hair seen on and on again on the catwalk.
I love this super easy and chic style from Calvin Klein, where the hair is both wet looking and dry. That balance is really important, so you don’t look like a drowned cat.
I love the new wet look gel from L’Oréal Professionnel.

2 Responses to “Master That Cool Wet Look Hair”

  1. Ducky

    Cool tip. Fremover vil jeg bare sige at jeg har kommet wetlook i håret, når jeg har været for doven til at vaske, for det ligner grangiveligt mit hår på tredje dagen 🙂

    Reply

Leave a Reply