Masterclass with Two Hairmasters

I torsdags var jeg på masterclass i London med hårstylist Jen Atkin og Chris Appleton. De har begge to masser af erfaring både med shows, editorial styling og celebrities. Jen Atkin er måske mest kendt igennem sit arbejde med The Kardashians, men hun er virkelig dygtig og er hende der gjorde Kim platinblond og har fået hele Hollywood til at klippe page. Chris Appleton arbejder med både Ariana Grande, Rita Ora og Katy Perry som sine faste klienter.

IMG_6260

Masterclassen fandt sted hos DryBy London, som til daglig er en blowdry og neglebar. Supertjekket og fint sted, som jeg gerne kommer forbi, når jeg er i London.

IMG_6264

Indenfor var stolene linet op og jeg fik plads helt foran, da jeg var tidligt ude. Jen Atkin står også bag websitet Mane Addicts, som er Into The Gloss, bare med endnu mere inside viden fra verdens bedste hårstylister, hvad de har i sine kits etc. Du finder how to guides, inspirerende collager og information. Virkelig en af mine favorit sider. Som et udspring fra Mane Addicts har hun også lavet Mane Univeristy (@maneuniversity) da en af Jen’s store passioner er uddannelse, videreuddannelse og tanken om at give videre. Lære fra de bedste. De var i Mane University hun fx lavede denne masterclass.

IMG_6263

Når man er verdens klasse hårstylist, er det ikke småtterier man har med på job. Det er ALTID sjovt at kigge ned i andre produkter og hvad de bruger. Man kan altid plukke op et lille tip eller to.

IMG_6314

En af de ting der fik Jen Atkins op og frem, var at hun investerede mange penge i sit arbejdskit og var dygtig med extensions. Hvis du er god til at lave hår med extensions på celebrity clients, vil de aldrig have andet eller andre fordi de får et smukkere og tykkere hår. Hvem vil ikke have det? I dag har Jen selvfølgelig sin egen extensions linje i samarbejde med Beauty Works og hendes hemmelige trick til at få dem til at se naturlige ud og blende flot ind i kundens hår, er at hun altid skærer i extensions med en kniv først, så kanterne bliver mere ujævne.

IMG_6312

En af Chris’ kreationer. Han er vild med alle typer af fletninger for øjeblikket. Dette var ikke noget han var særlig god til, men han tog til Harlem i New York og fik en af de mange dygtige saloner der, til at lære ham at flette. Smart move!

 

Leave a Reply