Mega Moisture Boost Mask

De såkaldte sheet masks er virkelig i vinden for tiden. De blev mere populære, da K-Beauty (Korea Beauty) trenden tok fart og har nu for alvor kommet ind på det danske marked. Jeg har været fan af denne slags masker i årevis, da jeg elsker tanken om at man skal ligge ned mens man har den på og at man ikke skal vaske masken af med vand bagefter, blot fjerne gagen og smide ud. De er praktiske og kommer i engangspakker, så de er nemme at tage med på rejser, flyveturen etc, da de ikke fylder mere end en konvolut.

Jeg blev meget nyskærrig da jeg hørte Estée Lauder skulle lancere en sheet mask i deres uhyre populære serie Advanced Night Repair – en serie der er pakket med antioxidanter og hyluronsyre. Masken, der er lanceret, ligner noget der hører til i det ydre rum og kan skræmme enhver kæreste/mand/barn, da den yderste side er lavet af sølv folie. Men det er en grund til det – huden suger til sig mest muligt at fugten, da folien ligger som en beskyttende barriere på ydersiden. Det var nyt for mig – det er ikke noget jeg har set før og det kan mærkes på huden når masken sidder på, da huden næsten bliver lidt varm.

På indersiden er masken blød og lækker, som du kender andre sheetmasks. Her ligger Advanced Night Repir produktet, som booster huden med 2 x effekten af deres serum i samme serie.

Jeg fik en maske til test, men ønsker mig allerede flere. Jeg burde ha sat dem på min fødselsdagsønskeseddel. Det er nemlig en eksklusiv investering, da 4 stk masker koster 720 kr.

Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask fra Estée Lauder

3 Responses to “Mega Moisture Boost Mask”

 1. Helle Rick

  Køn er du ikke med masken på, men jeg er sikker på du stråler når du tager den af.
  De er godt nok dyre, men hvis effekten er x 25, så er der ikke noget at sige til prisen 🙂
  Ses x25 effekten ?

  Reply
  • Sara

   SORRY! Jeg kom til at skrive 25 i stedet for 2, ha ha ha… Det var ikke meningen – en tastefejl. Er hjemme med sygt barn, så det gik lige lidt stærkt tidligere. Men se på det som en mini facial, du kan forkæle dig selv med 1 gang om måneden fx. Dyrt, ja. Men godt, OH YES! KH sara

   Reply
 2. Anne-Sophie

  Ser spændende ud!
  Jeg er på SU og har ikke plads i budgetten til masker som dem – men kunne være superfedt, hvis du kunne inspirere til nogle billige, evt, hjemmelavede masker? Har ingen idé om, hvad der er godt til prisen?
  Tak for en god blog 🙂

  Reply

Leave a Reply