Mine bedste festtip: Camille Berner

-1

Camille Berner er en af mine bedste veninder, som var min kollega på Eurowoman indtil hun tidligere i år gik freelance med sit eget firma CB Communications. Dette billedet er fra modeugen i Paris sidste år, hvor jeg beviste for Camilles kæreste at jeg kunne lægge en diskret makeup på hende med en koboltblå kohl (som var det eneste jeg havde med i tasken) Det er svært at se på dette billedet, men han blev imponeret, ha ha…

HVER torsdag frem til jul, spørg jeg nogen flotte og lækre damer om deres bedste festtip. Vi starter med Camille i dag. 🙂

Hvordan lader du bedst op til en fest?

 Den helt klassiske med at høre musik mens man går og tøsehygger med makeup og hår. For tiden hører jeg ret med gangsterrap blandet med en god omgang 80’er ting, som fx Kate Bush, Erasure og Prince.

tumblr_moh905tzca1ql6d15o1_1280

Eksperimenterer du med din festmakeup eller ender du tit med det samme look?

Jeg prøver at variere fra gang til gang. Jeg er mest til fokus på øjenmakeup med bare læber. Jeg kan godt lide at køre et relativt nøgent makeup look, med lækker hud, fokus på bryn og en smule øjenmakeup, men nogen gange er det så fedt at skeje ud med en fed sort eyeliner (skal være Chanel eller Mac). Jeg bruger dog altid vippebukker fra Shu Uemura, Wedge øjenskygge fra MAC (både på bryn og på øjenlåg), mascara (er til det hele, bare børsten ikke er i plastic) og en hvid/naturel eyeliner fra Smashbox på den våde kant for at åbne øjet.
Hvis den virkelig skal have gas bruger jeg contour for at fremhæve mine kindben. Jeg har fået Not Just Nudes fra Revlon af Sara som virkelig er den bedste.

Skærmbillede 2013-11-28 kl. 11.48.50

Hvad sætter prikken over i’et en festmakeup?

CC cream fra Chanel. Jeg bruger ikke foundation eller concealer mere, da jeg har indset, at jeg bare ikke er god nok til at lægge det ordentligt på. Men jeg snyder mig til pænere hud ved festlige lejligheder med CC cream – og det skal være den fra Chanel. Ellers er det bedste festmakeup-tip at være veninder med Sara, som jeg adskillige gange har fået til at lægge makeup på mig i semi-branderter. Min favorit gang var i Paris på et cafetoilet med en blå eyeliner, og jeg så hot ud siger jeg bare (se billedet).

_7918240

Hvilket 3 produkter har du altid med i din fest clutch?

Vippebukker, læbepomade og Wedge fra MAC

shu-uemura-eyelash-curler-300 Skærmbillede 2013-11-28 kl. 11.52.09Skærmbillede 2013-11-28 kl. 11.35.25

Hvordan skjuler du dine tømmermænd dagen derpå? Har du et godt trick?

Under dynen. Jeg kan faktisk godt lide at have tømmermænd, jeg synes det er ret hyggeligt, især hvis man ligger ved siden af en man er vild med. Moralske tømmermænd skal man dog holde sig fra! Og ellers er det eneste der duer en masse væske, gerne Faxe Kondi Light.

Leave a Reply