Mine bedste festtip: Liv Winther

-1

Smukke Liv Winther er skønhedsredaktør på Cover og har bloggen TheThingsWeDo. Liv er ligesom mig, makeup artist og derudover også uddannet frisør og havde en super karriere som freelance hår og makeup artist før hun startede som skønhedsredaktør på Costume for mange år siden. Jeg kan tydelig huske et billede af hende i Costume, en gang hun havde lagt makeup på en af modeserierne, hvor hun sidder smilende med en hund i skødet med det fineste smil og tooth-gap og lignede en mini Kate Moss.
Kate Moss er også en af hendes favorite-gals og her kommer Liv’s bedste fest tip. Enjoy!

Hvordan lader du bedst op til en fest?
Jeg er ikke den spontane festtype. Foretrækker klart at jeg kan lægge en frisk makeup fra bunden, på en nyrenset hud, inden jeg skal ud. Derfor lader jeg bedst op med at have mindst en time til at gøre mig klar, høj musik og et nogenlunde billede af hvad jeg skal have på af tøj. Tøjet vælger jeg dog først når jeg er færdig med min makeup og mit hår.

small_110209-174813_mi080605spe_0050

Eksperimentere du med din festmakeup eller ender du tit med det samme look?
Hvis jeg skal kategorisere mig selv efter hvilken festtype jeg (altid) har ladet mig inspirere af, er det klicheen Kate Moss og Carine Roitfeld. Mørke øjne, gyldne kinder, naturlige eller lyse læber og rodet hår i en midterskilning der hænger lidt ned i ansigtet. Jeg ender altid med at lave bløde sortbrune smokey eyes som jeg laver med kohls fra Chanel, Mac og Gosh. Mine øjne er super sarte, så jeg prøver at undgå perlemors-øjenskygger der kan drysse ind i mine øjne. Til denne december vil jeg dog gå efter et mere defineret kattelook, og der vil jeg bruge en vandfast og ikke så ’blød’ kohl, som jeg normalt ville. Superliner Silkissime Eyeliner fra L’Oréal Paris holder helt vildt til et mere defineret look! Men er til gengæld svær at tone ud hvis man vil lave ’de bløde smokey eyes.

 mac-pearlglide-intense-eye-liner

 

Skærmbillede 2013-12-02 kl. 16.58.46

Hvad sætter prikken over i’et en festmakeup?
Hvis du som jeg, gerne vil have fokus på mørke øjne, skal du skal HELT ind imellem dine vipper med din kohl eller eyeliner. Det kræver tålmodighed, en nyspidset kohl eller en lille ret stiv pensel. Ingen lyserød hud derinde, dine sorte vipper skal gå direkte i et med sort hud. Og for mig en lækkert, let strukturet hår der er blevet bukket med et stort krøllejern i enderne.

Skærmbillede 2013-12-02 kl. 17.02.49

Hvilket 3 produkter har du altid med i din fest clutch?
Cremeblush i brunlig nuance, fx Prailine fra Laura Mercier (bruger den også på læberne ovenpå læbepomade), Kohl i farven Teddy fra MAC (mørkebrun er mere idiotsikker end sort ud på aftenen), Loose Mineral Foundation fra Youngblood og læbepomade.. Gerne flere hvis der er plads til det! Bruger dem sjældent, men bare rart at vide de ligger klar.

Skærmbillede 2013-12-02 kl. 20.58.08 Skærmbillede 2013-12-02 kl. 21.06.047482_rev_blog_week03_11_mv-120392-copy

 

Hvordan skjuler du dine tømmermænd dagen derpå? Har du et godt trick?
Jeg har sart hud med tendens til rødme, så jeg har ikke ’my finest hour’ dagen derpå efter en god lang fest. Men øjendråber (Visine) og massere fugt både udefra (Oskia Renaissance Mask),  og indefra i form af frugt, vand og te. Men selvfølgelig sideløbende med Cola og en tur på McDonalds!

Visine_Visiclear product_15_62 Skærmbillede 2013-12-02 kl. 17.11.25

Leave a Reply