Mine Benefit Cosmetcis favoritter

Det superfine amerikanske makeup (og hudpleje) mærket Benefit Cosmetics har været en af mine favoritter i mange år. Et fast besøg i Bloomingdales og Sephora når jeg har været ude og rejse. NU kan man jo få mærket her hjemme i vores egen Sephora. Sortimentet er ikke komplet, men de er meget godt med.

Benetint Lip Balm SPF 15 er et nyt produkt, som endnu ikke fås her hjemme, men som er en videreudvikling af den klassiske lipstain fra mærket (lavet i 70’erne) – og er en læbepomade med et hint af farve. Perfekt til bitten lip.

Jeg er også lidt usikker på om man kan få Lip Plump her hjemme. Navnet syntes jeg snyder lidt, da jeg (og mange andre makeup artister) bruger den til at neutraliserer røde læber. Har du naturlige røde læber, som du gerne vil dæmpe, eller har du lige haft farvet læbestift på og har skiftet mening til at du hellere vil have neutrale læber, er denne genial!

High Beam Highlighter er genial og en af mine absolutte favorit highlightere! Den ligner en neglelak i emballagen og med den lille pensel. Jeg  kommer produktet på min håndflade og dupper derefter highlighteren på huden i små portioner. Her får du max effekt!

Posie Tint er også en videreudvikling fra den originale Benetint Lip & Cheek Stain, og er en mere lyserød lipstain. Den er også mere cremet i konsistensen, hvor originalen er helt “vandet”. Perfekt til dig der vil have et mere diskret look. Kom produktet på håndfladen og dup det på med to fingre på æblet af kinden, for at få et kontrolleret resultat.

Hoola Bronzer er en klassiker og en meget flot bronzepudder. Passer til de fleste hudtoner og giver en flot tan uden at være orange.

Take A Picture It Lasts Longer Body Balm er også en gammel favorit. En cremet balm med shimmer i, der gør bare ben superlækre og shiney at se på. Perfekt til bare sommerben eller til festbrug. Den er også flot på brystet hvis du har en udringet kjole på.

 

Leave a Reply