Miranda Kerr’s hudplejelinje fås nu i Danmark

Der vrimler med hudplejeprodukter og makeuplauches – der popper nye mærker op hele tiden, og det man ikke tidligere kunne få i Danmark, finder vej til Skandinavien en efter en. Måske du kender Kora Organics? Det er supermodellen Miranda Kerr (også kendt som Orlando Blooms exkæreste og Victoria Secret model) der står bag linjen, der er udviklet i Australien hvor den smukke kvinde kommer fra. Miranda går meget op i skønhed og sundhed – det kan man næsten også se på hende, og nøgle ingrediensen i Kora Organics er noni frugten, der er en australsk superfood fyldt med antioxidanter. Læs endelig hendes blog, hvor hun deler ud af personlige skønhedstips og sunde opskrifter.

Ellers er der meget kokosolie og hybenolie i produkterne – gode olier, der er kendt for at fugte og nære huden.

En anden sjov ting, er at mange af ingredienserne er filtreret igennem rosenquarts – Miranda Kerr’s foretrukne krystal, som er kendt for at øge kæreligheden til en selv og til andre. Det er en fin lille detalje.

Det er 17 produkter der bliver lanceret i Danmark – alt fra rens, fugtighedscreme, olier, fugtmists, selvbruner og highlighter. Personligt er jeg indtil videre begejstret for Rose Quartz Luminizer – en cremet highlighter med rosa skær, deres cleanser som også fjerner øjenmakeuppen uden at irritere øjnene, samt deres olie til hud og øjne. som Produkterne fås til olieret, sensitiv og tør hud, er at finde i Magasin.

Leave a Reply