Mit Nye Mor-Hår

Ha ha… sjov overskrift ikke? Jeg forbinder bare page/bob med noget kvinder tit får klippet når de bliver mødre, af “praktiske grunder”  og nu er jeg altså en af dem. I en My Little Pony udgave…

Betty fra Saco har selvfølgelig givet mig lyserødt hår igen, farvet kraftigere i bunden og lysere mod spidserne. Det er farvet med Wella’s Innosense farve, som er den mindst allergifremkaldende farve fra Wella.

Jeg tænker faktisk slet ikke over, at jeg er blevet klippet næsten 10 cm. I like it a lot..

7 Responses to “Mit Nye Mor-Hår”

 1. LIVING WITH LESS

  Ej, hvor ER det fint til dig, Sara. Very sexy mama!

  Reply
 2. Caroline

  Du ser sprød ud! Er det en pige du har i maven? Kan huske du fik lidt blåt i, da du var gravid med din søn 😉

  Reply
  • Sara

   Hej Caroline, Ja ville det ikke være sejt, hvis det var sådan jeg viste det frem? Men det er altså en dreng igen, en fin lillebror der snart kommer. Glæder mig SÅ meget til at møde ham! Jeg har haft lyserødt hår on/off i mange år, så det er nok mere et tegn på en lille my little pony der bor inde i mig, end det er at jeg venter en pige. Men det var sjovt med det blå hår.. måske knapt så klædeligt, men sjovt 🙂 Tak for kompliment! KH Sara

   Reply
 3. HeLene

  Det er så fint og synes du ser fab ud!

  Reply
 4. carina

  Hvor ser du godt ud med den kortere hårlængde!

  Reply

Leave a Reply