Mit træningstøj // Soft Work out

moshi_10 Skærmbillede 2013-11-11 kl. 09.08.52 Skærmbillede 2013-11-11 kl. 09.09.03 138006_0014_1 136623_001

Skærmbillede 2013-11-11 kl. 09.21.4129238_1_stor

Så nåede jeg ikke mit andet blogindlæg i går. Jeg havde min bror og svigerinde (som begge også bor i København) på brunch og det var en af de dage, hvor hyggen bare varer ved, hvor man lavere flere kander kaffe og te, spiser anden gang brunch, ser fodboldkamp (ikke for min del) og film i sofaen.

Jeg ville vise jer lidt af mit træningstøj og for mig er selvsagt fokus disse dage komfort og gode stretch materialer. Ikke noget jeg ikke ellers ville træne i eller også, men det er nok mere af mit gamle træningstøj der bliver liggende i skabet, end det jeg passer og anvender lige nu. Favoritmærkerne er stadig Kari Traa (seamless træningstøj uden noget der strammer), No Balls (blødt tøj, hvor en del er seamless og det hele er lavet i øko bambusmaterialer), Moshi Moshi Mind, fordi det er pænt og yders behageligt og træningsbold fra Casall der er perfekt til stræk af ryggen og min exetube, der giver uanede træningsmuligheder og er perfekt både hjemme i stuen og på ferier.

Ha en god mandag! Nu vil jeg smutte hen og træne! 🙂

English:

So these days I still try to work out a bit, but my work out clothes are a bit softer and more comfortable. The colours are not that stricking and I go for seamless materials or loose fits. My favorite brands are Norwegian Kari Traa – wonderful seamless fits that can fit any big baby stomache, organic No Balls – cause it still looks really cool with the leopard print and they’re seamless line makes the work out so much easier, I love my work out gear from Casall – the big ball is amazing for back stretch and the exetube is amazing for working out at home. Last but not least the Danish soft yoga/lifestylebrand Moshi Moshi Mind that makes soft and loose fits, perfect for yoga or staying in nights.

Have a great Monday – I will hit the gym right now!

Leave a Reply