MJ loves Hair – A Free Hair App

I går mødtes jeg med Marianne Jensen – en af de sejeste, mest respekterede og teknisk dygtigste hårstylister og frisører vi har i Danmark. Jeg har været så heldig og arbejde med Marianne flere gange – og nu har vi masser af planer om flere MEGA spænende samarbejder, som jeg håber vi kan løfte sløret for inden længe. Glæd jer!

Marianne har lige lavet en app som hedder MJ loves Hair. Hvor sejt er det ikke? Det er totalt boss lady agtigt og jeg elsker at hun ikke bare taler om det, men faktisk gør noget ved det. Totalt girl power!

img_8804

App’en er et værktøj hvor hun deler ud af førsteklasses erfaring og viser looks fra catwalken på de smukkeste modeller og sangere hun arbejder med, som Josephine Skriver, Helena Christensen og Mø – nogle af dem er lidt mere tekniske teknikker, som også frisører og professionelle kan hente inspiration fra.

img_8808

Men hun bruger også sine dejlige døtre Karla og Ella hvor hun laver alt fra fletninger, opsætninger og bløde bølger i super nemme step, by step klip, hvor alle kan være med.

img_8806 img_8805

Et perfekt værktøj til din telefon og nemt at hente frem, når der skal nye vendinger og ideer til frisuren.
App’en er ganske gratis og kan downloades i app store.

 

One Response to “MJ loves Hair – A Free Hair App”

  1. HeLene

    Det var et fint tip, lige til at dele med pigerne! God weekend søde Sara med familie!

    Reply

Leave a Reply