Mommy’s Corner: My Boys

Først og fremmest; tusinde tak for de mange fine kommentarer på min sidste video. Det varmer virkelig et gammelt bloggerhjerte, at I stadig følger med og kan lide det jeg laver. At jeg stadig kan inspirere og at I ser mine videoer. Det er så mange der laver videoer der ude, som filmer og redigerer selv i et snuptag, så at jeg stadig kan hænge med, er jeg ret stolt og glad for. SÅ TUSINDE TAK!

Efterårsferien her i huset startede med at en farmand måtte blive hjemme fra en planlagt sommerhustur med min svigerinde og hendes 3 børn. Jeg tog så alene afsted med børnene.. Det var vildt at være alene med dem..altid lidt i underskud af hænder og overskud.. phu ha!! Men det er også fantastisk at være så meget sammen med dem, når jeg bare klarer at kigge på det hele lidt fra oven og tage et par dybe indåndinger og se bort i fra skrig og skrål, uendelige lortebleer, tøjskift, vasketøj og konflikter. ha ha ha.
Og så kom farmand der hjemme til skade i en “piiiiiiiiiiiip” fodboldkamp og endte på krykker, så der røg de næste arbejdsuger for hans del… (i kan måske forestille jer, at jeg ikke er vanvittig glad for det udfald, men det skal ikke udpensles her &()#?&#()€#”&%?(%&)#%/(€)%&(€#?”?”)
Men nu er vi landet hos svigermor på Fyn, hvor far ligger på sofaen og jeg får hjælp fra svigermor. TAK!!!

I dag sov jeg til kl.9, hvilket jeg ikke husker hvornår jeg sidst har gjort. Og nu sidder jeg stille et par minutter og skriver lidt på bloggen, mens jeg kigger på disse smukke (og ret umulige billeder) fra i går. Så smuk naturen er på denne årstid. Og så dejlige mine små drenge er, selv om de er umulige at forevige sammen på et billede. 🙂

Leave a Reply