Mommys Corner: Slidt i kanterne og Ferieklar

Hvem ville ikke elske at ligge her, helt alene? Bliver nok ikke helt virkeligheden for mig den kommende uge, men man kan vel dr√łmme ūüėČ

P√• mandag tager vi p√• en ret spontan ferie til Gran Canaria. Yes, til all inclusive pommes frittes heaven med b√łrneclub, underholdning og hele molevitten. Min mand lider af eksem og hungrer efter lidt sol og varme, og vi har faktisk ikke v√¶re i udlandet (med mindre man regner med Norge) siden f√łr Finn blev f√łdt, da min mand og jeg var p√• en lille lovetrip til London i januar 2017. S√• vi er alle lidt i ferieunderskud. Is√¶r hvis man tager den stressende jul vi selv holdt med i betragtningen..

S√• p√• mandag tager vi af sted og jeg gl√¶der mig. Jeg har absolut ingen forventninger til ferien, krydser bare fingre for solrige dage og nogenlunde varme. Finn har v√¶ret mega strid den sidste tid. Faktisk har vi k√¶mpet med s√łvn og rytme i et par m√•neder nu, fra jeg stoppet med at amme m√•ske…? De sidste par n√¶tter har han v√•gnet ved 04 tiden og DET er alts√• drabeligt!

Og ja, jeg pr√łver ALT inden jeg giver op og st√•r op, med barnet under den ene arm og dynen under den anden og med et par mindre p√¶ne ord fra munden traver jeg ned i stuen og l√¶gger mig p√• sofaen, mens han leger eller pylrer videre… phu ha, jeg er s√• tr√¶t af at f√łle jeg har et stort set utilfreds barn til alle d√łgnets tider, der pylrer og bare vil sidde p√• armen.

Samtidigt er han ogs√• (heldigvis) mega nuttet og er begyndt at g√• s√• sm√•t. Sm√•, vaklende skridt der begyndte med to og nu er oppe p√• 5-6-7 skridt. Min lille fine mand bliver s√• stor. 11 m√•neder p√• s√łndag. Hvor bliver tiden af?

5 Responses to “Mommys Corner: Slidt i kanterne og Ferieklar”

 1. Julie

  Det lyder velfortjent med en spontan ferie ned til sol og varme. Jeg har ogs√• lige bestilt en tur til Gran Canaria sidst i februar ūüôā God ferie til jer.

  Reply
 2. Tina

  Ej, hvor sjovt! Da jeg l√¶ste overskriften t√¶nkte jeg ‚Äúgad vide om hun kommer til Gran Canaria‚ÄĚ. Jeg bor her nemlig, og vejret har v√¶ret S√Ö d√•rligt de sidste par dage, regn, bl√¶st og under 20 grader! Det ser desv√¶rre ud til at forts√¶tte resten af ugen, men lad os h√•be solen kommer samtidigt med jer! Det vil v√¶re v√¶rdsat ūüėČ

  Reply
  • Sara

   Ejjj alts√•! N√•r man kiggede p√• vejrudsigten t√¶nkte jeg nemlig bare; ja ja.. det er sikkert varmere i solen.. indtil jeg l√¶ste der var SNE p√• GC ogs√•! Sjovt du bor der nede! Hvad laver du mon der? H√•ber solen allerede har vendt tilbage ūüôā Du f√•r v√¶re min interne vejrmelder ūüôā KH Sara

   Reply
 3. lullu

  Hej Sarah. Har I f√•et unders√łgt hans √łrer for v√¶ske? Ikke bet√¶ndelse men v√¶ske.. min datter havde det s√• ofte.. is√¶r med lidt snot i n√¶sen. Vi fik at vide senere at hun faktisk kunne have f√•et dr√¶n i √łrerne hvis vi havde kontaktet √łrel√¶ge lidt tidligere. Det stod p√• i n√¶sten 1 √•r. Og det var forf√¶rdeligt! Fordi det var konstant. Og nej jeg brokker mig ikke, og jeg er ikke typen der tyer til indgreb og medicin med det samme. M√•ske er han pylret og har et behov for ekstra tryghed, m√•ske er han faktisk pint af et eller andet der g√łr han vil have far og mor lidt ekstra.. v√¶ske i √łrerne skaber tryk, og kan v√¶re til stor besv√¶r ifh s√łvn. Vores datter v√¶nnede sig til det.. suk.. men nu ved vi bedre..

  Reply
  • Sara

   God ide at f√• tjekket det! Men du har ret, og jeg ved det jo godt. alt er perioder og faser og ting √¶ndrer sig hele tiden. Siden jeg skrev indl√¶gget er jo en million ting sket. Men √łrene er det altid godt at have i tankerne ūüôā God aften!

   Reply

Leave a Reply