Monday Is The Best Day To Wear Lipstick

God morgen! Jeg har været vågen i et par timer allerede og nyder en stille morgenstund, mens mine mænd stadig sover. (DET er ikke tit det sker..) Lillemanden sparker løs og jeg føler mig faktisk udhvilet, selv om jeg ikke gik særlig tidligt i seng i går.

Mandag er en hård dag for mange, man skal liiige i gang efter weekenden – og måske efterårsferien denne mandagen – men spørg du mig, er den bedste måde at starte den på, at putte en top lækker læbestift på. Det tager fokus væk fra evt trætte øjne og ser bare power agtigt ud. Det er noget vi kvinder kan bære, mand slet ikke kan hamle op med.

chanel-rouge-allure-ink-2016-fall-collection-2

Jeg vil prøve en af de smukke Rouge Allure Ink fra Chanel – en semi mat læbestift med en intens farve, der ikke gør læberne tørre. Perfekt til årstiden. Hvis du ikke tør bære en farvemættede læbestift, kan du altid duppe læbestiften på med fingrene og lave en “stain effekt”. Det er også virkelig smukt!

Håber I får den bedste dag!

Leave a Reply