Morning Glow With Dry Brushing

img_7910

Det har længe været kendt, at tørbørstning af kroppen er godt både for krop og sjæl. Det sætter godt gang i blodcirkulationen, fjerner døde hudceller og vækker kroppen til live.

NU skal du også tørbørste ansigtet. Nærmest samtidigt, har danske Karmameju og amerikanske Aveda lanceret fine, bløde børster, der er særlig designet til at tørbørste ansigtet. Med cirkulerende bevægelser stimulerer de bløde hår ansigtet, sætter gang i blodcirkulationen og giver den fineste glød. På sigt, kan regelmæssig tandbørstning også reducere hævelser og fine linjer, hævder Karmameju.

Jeg tørbørstet for første gang i morges – og det er helt sikkert noget jeg kommer til at blive ved med at gøre. En dejlig rutine at starte dagen med og det GØR virkelig noget for gløden i ansigtet.

Tulsära Radiant Facial Dry Brush fra Aveda, 350 kr. hos Palma/Magasin/Sephora Illum

Renew Ansigtstørbørste 01 fra Karmameju, 299 kr.

5 Responses to “Morning Glow With Dry Brushing”

 1. Pernille Houg Larsen

  Hej Sara. Hvilken af de to børster synes du er bedst/mest fast/mest blød?

  Reply
 2. Sara

  Hej Pernille! De er faktisk ret ens de to børster i blødhed… måske er Karmamejus et hak blødere, men det er virkelig ikke meget. Avedas har forskellig længde på sine børste hår – Karmamejus er skårets lige over.
  KH Sara

  Reply
 3. Heidi

  Hej Sara!
  De har set noteret, at det kan give lidt rødme i huden, hvilket selvfølgelig giver ganske god mening. Forsvinder dette efter et par minutter, eller kræver det i starten lidt ekstra dækning med eksempelvis foundation? 🙂

  Reply
 4. Heidi

  Der skulle selvfølgelig stå *selv, hehe..

  Reply

Leave a Reply