Moroccanoil TravelSize

Lige nu tæller jeg dage ned til sommerferie – det sker fra på fredag 10.juli og hele 3 uger frem. Vi skal en tur i sommerhus på vestkysten og til mine forældre i Arendal i Norge, men også en tur sydpå – nok en last minute afbudsrejse som vi booker i disse dage. Det vil sige, der skal pakkes til 3 uger og så skal der selvfølgelig tænkes på det hele. Udfordringen er altid toilettasken, da jeg selvfølgelig vil have det hele med – og her kører jeg hardcore med travelsize produkter eller fylder over på mindre tomme flasker. Jeg har mange hårfavoritter fra Moroccanoil og elsker, at næsten samtlige af deres produkter fås i rejsestørrelser.

Priser fra 69-139 kr. Find din nærmeste forhandler ved at ringe til: 3616 1609

ENGLISH:
I’m counting the days untill my summervacation begins.. 3 wonderful weeks lay ahead of me from this Friday and obviously I need all my beautyproducts along with me… Vacation is the time where I have time to take extra good care of myself, like a hairmask or footrub and I always pack travelsize products to save space.
I love that you can get all my favorite Moroccanoil products in small sizes, which means more space for more products!

Indlægget er lavet i samarbejde med Moroccanoil

One Response to “Moroccanoil TravelSize”

  1. Julie Mænnchen

    De laver også bare de lækreste produkter, dog er jeg ikke så stor fan af deres shampoo, men olie, hårkur mm. er så lækre!

    Reply

Leave a Reply