My January Health Boosters

I dag har jeg det heldigvis meget bedre end i går.. sikke en hovedpine jeg havde.. men som min kære mormor sagde; “Det som kommer fort, går fort” – det er norsk, men I forstår nok at det betyder; det der kommer hurtigt, forsvinder hurtigt igen. Åhh, jeg elsker og savner min kære mormor. Hun havde så mange gode ordsprog.

Måske kan det hurtige sygdomsforløb også skyldes disse tre hjælpere, som jeg er blevet SÅ god til at tage hver dag:

*

Ingefær Drik med citron og appelsin fra BangsDejlig ingefærdrik som jeg tager som et shot hver morgen. Kan også mikses med vand.

*

Omega-3, Magnesium og Zink fra Pure Pharma
Færdigpakket kosttilskud i portionsserveringer. En redefinering af multivitaminpillen.

*

Aloe2Go Aloe Vera Antioxidant Formula Liquid Dietary Supplement fra Forever Living
Juice med aloe vera, granatæble, mangostan, hindbær, brombær og blåbær.

Jeg vil gerne høre fra jer om I tager kosttilskud? Og hvad tager I?

ENGLISH:

Yesterday I was down with this terrible headace. I couldn’t move without pain. Today I luckily feel so much better. Maybe thanks to this supplement cocktail I take (almost) every day!

Ginger Shot with lemon and orange.

Pre packed servings of Omgea 3, magnesium and zinc from Pure Pharma.

Aloe2Go Aloe Vera Antioxidant Formula Liquid Dietary Supplement from Forever Living.

 

14 Responses to “My January Health Boosters”

 1. Louise

  Uh, ingefærdrikken er så god! Den må jeg snart have fat i igen, bliver jeg lige mindet om 🙂 jeg tager fiskeolie, b- og d-vitamin + mk-olie med aroniasaft hver dag. Og så burde jeg blive bedre til at tage calcium, da jeg ikke tåler mælkeprodukter. Det må på min to-do liste 🙂

  Reply
  • Sara

   Jeg elsker bare ingefær, så glæder mig næsten til mit lille shot hver morgen 🙂 God idé med calcium! KH

   Reply
 2. Julie / It's My Passions

  Den der ingerfærdrik lyder super lækker, kunne være man skulle prøve den engang 🙂

  Reply
 3. Cecilie

  Jeg synes det er noget af en jungle, det med kosttilskud. Du må meget gerne lave en guide eller skriver nogle ord om dine erfaringer 🙂 Jeg ved godt, at mange mener forskellige ting, men det kunne være spændende at høre hvad ud mener. Kh

  Reply
 4. Camilla

  Så dejligt med nogle gode råd omkring kosttilskud 🙂 Jeg har efterhånden hørt en del om at aloe vera skaber god balance i tarmene. Hvorfor synes du dette aloe vera produkt er særlig godt? Og ved du om man kan købe det i en helsebutik istedet for over nettet? Jeg kan se at produktet koster 706 kr for en stor pakke men jeg kan ikke se om der er mulighed for at prøve en mindre pakke for lige at afprøve det?

  Reply
  • Sara

   Hej! Grunden til at jeg kan lide dette Aloe Vera produktet, er de fine portions serveringene, der gør det nemt at vide hvor meget man skal tage. Den er også god at have med i tasken, selv om jeg helt sikkert vil foretrække at drikke den afkølet. Jeg kan lide at aloe veraen er mikset med de lækre juicer, der gør smagen betragtelig bedre. Jeg er usikker på om produktet kan købes andre steder end online, eller i mindre portioner. Du kan sikkert høre med kundeservice hos Forever Living eller via deres FB side, hvor der er mange forhandlere tilknyttet. https://www.facebook.com/ForeverScandinavia?fref=ts KH Sara

   Reply
 5. Louise Pedersen

  Jeg indtager også godt med ingefær, gerne i en smoothie om morgenen. Ellers tager jeg D-vitaminer i vinterhalvåret 🙂

  Reply
  • Sara

   Så lækkert med smoothie! Det bør jeg lave oftere og jeg er sikker på at min søn også vil syntes det er et hit. Og D-vitaminer i vinterhalvåret er et must 🙂 KH

   Reply
  • Pia R

   Men hvordan laver I jeres smoothie? Jeg mangler inspiration efter de fraråder at bruge frosne jordbær og hindbær:-(

   Reply
   • Sara

    HEj Pia, Jeg koger mine frosne bær (gerne om aftenen, hvis du ved du skal bruge dem om morgenen) og stiller dem i køleskabet. Drikke du smoothie hver dag, kan du koge en større portion af gangen, så du har nok til flere juicer. KH Sara

    Reply
 6. Christina

  Jeg tager en multivitamin og et B-vitamin kompleks (begge fra Solaray) og Cod Liver Oil fra Nordic Naturals med D-vitamin. Synes også at magnesium er rigtig godt for søvn og muskler, men maven er desværre ikke glad for det.

  Reply
 7. Marie-Louise Jønsson

  Hvor lækkert med noget inspiration. Jeg tager “silica ekstra” fra “berthelsen” (der skal man nemlig kun tage en pille om dagen) for hud, hår og negle og B-complex også for hår og negle. Så tager jeg fiskeolie for huden, c-vitamin, alm. vitamin og D-vitamin for immunforsvaret. Så har jeg lige fået en juicepresser i julegave hvor jeg presser forskellige frugt og grøntsagsjuicer ALTID med ingefær i. Det er super lækkert 🙂 ml

  Reply
 8. Ditte B.

  Jeg laver min egen ingefær-drik, som jeg tager et shot af hver morgen! Tager også Longo Vital og fiskeolie. Bilder mig selv ind at det virker:-)

  Reply

Leave a Reply