My Little Pony Pink Hair

pastel-pink-hair-youblushpastel-pink-hair-youblush

I går faldt adskillige centimenter af lokkerne hos min frisør Betty og så blev de sgu farvet med Wellas nye Instamatic farve Pink Dream. Det er ikke en permanent farve, men et slags “farvefilter” som holder ca 10 hårvask. Et superfedt alternativ til hvordan jeg normalt farver mit hår pink, med Davines Alchemic Conditioner, som kun holder 1 vask. Denne farve føles også mere jævn i håret og mere gennemfarvet. Så hvis du er blond og har lyst til at lege lidt med farver, er dette er en superfed mulighed.

Perfekt timing faktisk. I morgen skal jeg nemlig til Katy Perry koncert i Herning med min veninde og hendes 10 år gamle datter! Glæder mig!

Næste gang kunne jeg være frisk på at prøve blå. Kan I huske mit projekt baby blue hair fra da jeg var højgravid?

ENGLISH:
Yesterday I went to my hairdresser Betty and let several centimeter of my hair fall off. I also got pink hair! It’s not a permanent haircolour, but lasts for 10 washes – a perfect alternativ to how I normally get my hair pink, with Davines Alchemic Conditioner, that only lasts for 1 wash. This colour also feels more even in my hair and more intens. 

I love the perfect timing of my My Little Pony haircolour – tomorrow I’m going to a Katy Perry concert with my friend and her daughter! Can’t wait!
Next time, I could be tempted to try the baby blue colour. Do you remember my project Baby Blue Hair from when I was pregnant?

Skærmbillede 2015-03-06 kl. 11.23.40

3 Responses to “My Little Pony Pink Hair”

 1. Camilla

  Ihhh, hvor er det bare super flot!!! Jeg vil også! 😀

  Reply
 2. Marie-Louise Jønsson

  Du ser som sædvanlig smuk ud. Må man få at vide hvad du har på øjnene udover mascara ml

  Reply
 3. nadja jensen

  Hvor er du smuk og hvor ser dit hår bare godt ud!
  Kan man købe Instamatic farve Pink Dream nogle steder eller skal man gå til en frisør? 🙂

  Reply

Leave a Reply