My New Favorite Parfume

BN-DZ402_mag091_OZ_20140805181302

Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset

bb980v2

Jeg har ikke været den store parfumebruger efter jeg er blevet mor. Kraftige dufte passer ikke særligt godt sammen med små børn (syntes jeg) og tit har det også blevet glemt det om morgenen, da mine parfumer står inde på en kommode i et andet værelse, end hvor jeg lægger makeup.

MEN det vil ikke sige jeg ikke længere kan lide dufte, og da jeg var i Stockholm for et par uger siden og tog et smut forbi NK inden jeg tog hjem igen, prøvede jeg B fra Balenciaga. Jeg blev helt forelsket i duften! WOW! Det er lang tid siden jeg har fået en sådan oplevelse af en duft. En duft jeg ikke rigtigt har duftet før. Delikat, diskret, sofistikeret, små sexet, uden at være for meget. Det første der falder mig ind er agurk, som ikke dufter af særlig meget, men her får I duftnoterne:

TOP noter: Liljekonval, Violet leaves, edemame ærter

HJERTE noter: Irisrod og cedertræ

BUND noter: Ambrette frø and Cashmeran træ

Gør dig selv den tjeneste, at gå ind i Magasin eller Matas og duft til denne!

B Balenciaga EDP 50 ml., 675 kr.

Leave a Reply