My Son’s Birthday and Christmas Wishes

Ok…. Så er der snart fejrings bonanza i familien. Min lille søn Sølve bliver 2 år 20.december og så er det jo jul 4 dage efter. Åhh lille mand, han forstår det jo slet ikke endnu, selv om jeg prøver at fortælle ham, han bliver Toooooooooo år (viser med fingrene) og at Juuuuuulenissen (som det hedder på norsk) kommer på juleaften med gaver!

Uanset, har jeg de seneste måneder samlet sammen gaveønsker, så vi har været forberedte til når familien har spurgt. Måske lidt inspiration for andre med børn at hente?

Skærmbillede 2015-12-10 kl. 13.35.46Vi er i gang med at fikse op Sølves værelse. Ud ryger vores skrivebord og ind ryger disse fine stole fra Trævarefabrikkens Udsalg og et bord fra IKEA. Det bliver gaven fra os 🙂

Skærmbillede 2015-12-10 kl. 13.36.24Han elsker at tegne, især med tusser og her har jeg fundet nogle, der kan vaskes af overflader, når man ikke liiiige rammer papiret. Den fine bus er en blyantholder, som jeg tænker skal stå på en lille hylde.

Skærmbillede 2015-12-10 kl. 13.36.34Sølve elsker at BANKE, og bruger alt han kan finde til at lege værktøj med. (håber han bliver håndværker!) En værktøjskasse er på tide. Og den fine natdragt fra Cam Cam er superfin og dejlig blød i økologisk bomuld.

Skærmbillede 2015-12-10 kl. 13.35.56Den helt store helten er Brandmand Sam, så både hjelm (med lyd, gisp), “brandslukker” og redningshelikopteren står på ønskesedlen.

Skærmbillede 2015-12-10 kl. 13.36.45Jeg ELSKER det nye sengekoncept fra Stokke Home. En seng dit barn kan bruge fra fødslen, som kan ombygges og udvides med diverse ekstraudstyr og bruges helt op til 5 år. Sølve er ved at vokse ud af sin babyseng og han hopper så meget i den, jeg er bange for at bunden snart falder ud. Denne seng ville være et hit, er jeg sikker på. Om Julemanden kommer med den, er nok mere tvivlsomt, da det ikke er en helt billig investering…

Skærmbillede 2015-12-10 kl. 13.36.52Endnu en dyr investering på ønskesedlen er en ipad Mini, men jeg er ved at være lidt bange for min egen computer, når den løftes og bæres rundt, så hvis jeg skal få beholde min arbejdscomputer i fred og intakt, er det måske ikke så dumt alligevel.

Sølve elsker også at lege køkken, i hvert fald i vuggestuen, og jeg syntes måske vores Brio komfur snart har brug for lidt selskab, der det står mutters alene på hans værelse. Denne madkurv er fra IKEA….

Skærmbillede 2015-12-10 kl. 13.37.00Det samme er disse gryder og køkkenredskaber.

Skærmbillede 2015-12-10 kl. 13.36.06

Et puslespil tænker jeg kan være en fin ting at lave sammen og denne højdemåler til væggen på hans værelse, har jeg længe ønsket (til ham…)

Skærmbillede 2015-12-10 kl. 13.36.16Det er ved at være et stykke tid siden jeg købte nyt sengetøj til ham og dette fine med papirfly mønster fra økologiske Liewood ønsker vi os. Det samme med de fine tiger wall stickers, som jeg er sikker på han vil syntes er rimelig seje.

Skærmbillede 2015-12-10 kl. 20.14.45

Dette fine sæt i økologisk bomuld er fra Okker Gokker.  Et mærke som har fået et voldsomt opsving både designmæssigt, men også på kvaliteten. Jeg kan blive ved med at vaske tøjet, som holder både facon og farve. Det er vigtigt for mig, at hans tøj er behageligt, så jeg vælger altid bløde joggingbukser til Sølve, frem for jeans og stivere bukser. Dette sæt er superblødt og med det fineste hval print.

Skærmbillede-2015-03-21-kl.-10.56.49
Brio togbane er blevet et hit her på det seneste. Vi har arvet en hel masse fra Sølves fætter (det holder jo i evigheder, super kvalitet) men hans far mener han mangler nogle lige togskinner og lidt andet lir, så vi sætter denne fine bondegård togbane på ønskesedlen også.

4 Responses to “My Son’s Birthday and Christmas Wishes”

 1. Kirsten V

  Stort TILLYKKE med søde lille Sølves fødselsdag d. 20.12. 🙂

  Reply
 2. Anne Mette K

  Tror lige jeg må kigge nærmere på den fine VW, mon ikke den ville blive godt modtaget hos en noget ældre ‘dreng’ – i dette tilfælde min søde mand ?

  Reply
 3. Marie

  Sikke nogle fine ønsker! Er blevet super inspireret til hvad jeg kan give min niece! KH

  Reply
 4. Anna

  Dejligt at få en opdatering på Sølve, han er simpelthen så kær 🙂 tillykke til ham med fødselsdagen.
  Husker, da du postede indlæg med tyk mave og ventende på hans ankomst! Så vildt 2 år er gået.
  Virkelig nogle fine ønsker til ham. Er vild med at det hele ikke er plastik-lir fra Fætter BR, sådan som de små i min familie ønsker sig. Glædelig jul til Jer!

  Reply

Leave a Reply