My Vacation Makeup Bag

Tidligere på ugen, fik I min beauty checklist som jeg krydser af og pakker ned, når jeg skal på ferie. Det er 3 ugers sommerferie for min del om lidt, og her får I også mine makeup favoritter for øjeblikket. Og hertil kan I lægge til, en hel del læbestifter, som allerede ligger i min håndtaske. Pink læber fx, som jeg også skrev om tidligere denne uge, er virkelig flot til solgylden hud:

Pincet fra Tweezerman
Les Beige All-In-One Healty Glow Fluid fra Chanel
Lumi Magic Concealer fra L’Oréal Paris
Nude Magic BB Blush fra L’Oréal Paris
Superliner Smokissime, Brown fra L’Oréal Paris (se video her)
Brow Artist Plumer fra L’Oreál Paris (se video her)
Color Cameleon, Champagne Diamonds fra Charlotte Tilbury
Nude Kohl fra MAC
Dazzling Bronzer fra Kjær Weis
Lash Sensational Waterproof Mascara fra Maybelline

One Response to “My Vacation Makeup Bag”

  1. Louise

    Hvordan bruger du øjenskyggestiften fra Charlotte Tilbury? Jeg har den selv, men synes jeg ender med at være et glimmermonster..

    Reply

Leave a Reply