Nails With Sparkle and Shine

Jeg har en negledame – en negle guru, som jeg er vild med! Hun hedder Nicole Fernando og laver de smukkeste negle. Ikke bare er hun behagelig og sød at sidde sammen med den time eller to det tager at få lavet negle, men hun er også en af de dygtigste negledamer jeg nogensinde har mødt. Hun er grundig, kreativ og ved helt vildt meget om det tekniske i alle produkter, hvordan de fungerer sammen og hvordan holdbarheden er. Desværre flytter hun til Barcelona med sin søde kæreste, men har lovet at komme jævnligt på besøg, primært for at besøge sin familien, men også for at være kreativ sammen med mig. Jeg ELSKER mine nye negle jeg fik i dag, som symboliserer min hjerne og sådan jeg har det lidt for øjeblikket; rod, lidt forvirring, noget der går i alle retninger, bevægelse, rotation, håb og funklende ideer……

Nu sætter jeg mig på en flyver til Norge med min søn, for at se min familie. Kan I ha en dejlig torsdag!

One Response to “Nails With Sparkle and Shine”

  1. carina

    wow, det er godt nok meget fint lavet (dog lidt for “vildt” til min smag – jeg holder mig til ensfarvede nude, eller røde når det går vildt for sig)

    Reply

Leave a Reply