Når de mørke rande skal skjules..

Der går lidt tid i mellem mine indlæg her i december. Det er fordi min julekalender på instagram tager en hel del tid, samt alt det andet der hører december til, at aktiviteter, arrangementer og planlægning, ja og så selvfølgelig fordi, jeg stadig går hjemme med lille Finn på 9 måneder. Han får først vuggestueplads når han er 1 år, så indtil der, er det lidt han der sætter dags (og nat) ordnen.

I nat fik jeg vitterligt ikke meget søvn, og her til morgen skal jeg ind og mødes i byen med hende her, så lidt skal der pyntes på facaden. De mørke rande dækkes derfor af to concealers, nemlig først All Hours Concealer fra YSL, der er en såkaldt “heldækkende” og derfor skal bruges forsigtigt under øjnene, så det ikke bliver for tungt og makeuppet. Den er også genial på urenheder og rødmen rundt om næsen og hagen. Derefter dupper jeg den evig klassiske Touche Eclat ovenpå, som er lysreflekterende og gør mirakler for mørke rande (dog ikke dækker særlig meget, derfor den anden concealer under)

Håber I får en dejlig dag derude! og husk at hoppe ind på instagram og deltag i de sidste låger inden jul!

2 Responses to “Når de mørke rande skal skjules..”

 1. Sofie

  Hej Sara,
  Tak for en rigtig god blog:).
  Har lige et spørgsmål til det med mørker rander under øjnene: skal man bruge en anden cobcealer/nuance til mørke rander end til at dække fx urenheder eller rødme i resten af ansigtet? Eller kan man bruge den samme?
  På forhånd mange tak og rigtig god jul:)

  Reply
 2. HeLene

  Gode tip, det kommer jeg at bruge, jeg lider også af søvnmangel fordi det er så mørkt hele dagen at jeg har svært at falde i søvn!
  Ønsker dig en rigtig glædelig jul og at du får sovet lidt ekstra hvis der også bliver et par skønne, sløve helligdage her efter jul. Jeg planerer selv at sove om kap i slutningen af weekenden! <3

  Reply

Leave a Reply