Når vi nu er ved skønhedsblogs

Mange af jer spørg tit hvilke andre beautyblogs jeg følger, og jeg kan se at en af mine favoritter, lige har skrevet et sødt indlæg om mig. Tusinde tak Anette Kristine! På billedet er vi i en black cab i London, på vej til Matthew Williamson show.

Tjek hendes blog Beauty Space ud – altid propfyldt med gode konkurrencer, super brugbare og forståelige tips og sjove anekdoter.  Alt er skrevet i forståeligt og velformulerede sætninger, og i dag lover hun konkurrence med hendes best beauty buddy (BBB) Ole Henriksen.  Udover bloggen sidder Anette Kristine sammen med mig i dommerpanelet i Danish Beauty Award, holder foredrag om skønhed og skriver for Børsen. Rimelig sejt. Hold øje og følg med!

English:

Check out my beauty collegue’s blog Beauty Space. Great tips and lots of competitions! In the picture we’re in a London cab, on our way to the Matthew Williamson show.

 

Leave a Reply