Naturlig neglelak // natural nailpolish

Cushnie-221

Rigtig mange har spurgt her på bloggen og instagram (@sarayoublush) om mit forhold til neglelak, nu som jeg er gravid, og hvilke mindre skadelige alternativer der findes på markedet.

Mit personlige forhold til neglelak, er ret afslappet, som med mange andre skønhedsprodukter, MEN jeg bruger langt mindre neglelak, nu som jeg er gravid. Når jeg gør, får jeg det oftest lagt af andre, så jeg slipper for at stå med næsen ned i lakken selv.

Når det kommer til mindre skadelige neglelakker, findes der mærker som Tromborg, Fnug, Rituals og Kure Bazar der ikke indeholder formaldehyd, toulene og phtalater. Og så er der min egen favorit Priti NYC, der også er en vegansk lak og lidt sværere at finde i Danmark, men jeg har lige kommet over denne tyske website, der har lakkerne i rigtig mange farver.

Skærmbillede 2013-10-02 kl. 18.32.17 Skærmbillede 2013-10-02 kl. 18.34.27 Skærmbillede 2013-10-02 kl. 18.35.28

Painters Palette, American Beauty og Ginger Snap Orchid.

Prøv også den fantastiske over og underlak (i en og samme lak) 2 in 1 Top and Base Coat.

English:

Many people have asked about my saying on nailpolish, now that I’m pregnant. I have a very relaxed attutude to beautyproducts in general, but I’m not wearing nailpolish as often as I used to, before I got pregnant. When I do, I often get someone else to do my nails, so I don’t have to inhale the smell of the polish.

There are many great brands that offers nailpolish without formaldehyde, toulene, dibutyl phthalate. In Denmark we have Tromborg, Fnug, Kure Bazar and RItuals. My own favorite, Priti NYC is a bit harder to get your hands on, but this German website offers a great selection.

Leave a Reply