New hair don’t care

Skærmbillede 2014-01-24 kl. 16.45.16Skærmbillede 2014-01-24 kl. 16.45.05

Dem der følger med på instagram ved at jeg var et smut til frisøren i går. SÅ tiltrængt og jeg nød virkelig et par timer for mig selv, hvor samtlige modemagasiner blev gennemgået og der blev drukket kaffe og snakket løs. Bebsen var nemlig alene med far et par timer, mens min søde frisør Betty hos Saco arbejdede på højtryk.
Vi gik for en farve inspireret af smykkemetallet rosegold, som nemmere kan beskrives som en blanding af noget kobber/pink/fersken agtigt. Billedet her blev lige snappet tidligere i dag, og kunne selvsagt ha været bedre, men dagslyset viser farven ret fint. Jeg skal nok lægge et lidt bedre billede op, når min mand er hjemme (mens det er dagslys), så I kan se hele håret, uden hat.

Er SÅ glad for resultatet, det er virkelig ikke mange der kan trylle med farver på denne måde! Knækket, pudret og superfeminin.

Kan I have en dejlig weekend!

Jakke fra Whyred og hat fra Noa Noa.

Leave a Reply