New hair with colour twist

1 2 3 4

Føler mig altid lidt som et nyt menneske efter et besøg hos frisøren. I lørdags fik jeg klippet 3 cm af længderne og lavet striber i en kold nuance, som jeg plejer. Som noget nyt fik jeg også lidt kobber i håret, der giver et supersart lyserødt skær, der nok ikke fremtræder ret godt på det sidste billedet, hvor jeg spiste frokost udenfor i solen på Un Mercato i Torvehallerne. ‘

Som altid bliver jeg farvet og klippet hos Saco i Fiolstræde med de skånsomme og transparente Illumina farver fra Wella.

English:

I always feel like a new person when I get my hair done. Last Saturday I got 3 cm cut of my lenght and highlights in a cold tone, as I usually get. As a new twist, I also got a coppertone in my hair which gives a pale delicate pink tone, as you can see in the last picture.

As always I get my hair done at Saco and colored with Wellas Illumina colour.

Leave a Reply