New Makeup Artist for L’Oréal Paris Norway

Skærmbillede 2014-11-06 kl. 20.14.38 Skærmbillede 2014-11-06 kl. 20.14.5368Skærmbillede 2014-11-06 kl. 20.21.27 Skærmbillede 2014-11-06 kl. 20.21.41Skærmbillede 2014-11-06 kl. 21.01.26

SÅ er det officielt – et at de store samarbejdet jeg har teaset lidt om i lang tid, er at jeg er ny officiel makeup artist for L’Oréal Paris i Norge.

I dag blev der holdt pressemøde og præsentation af vores nye samarbejde på den supercool concept store YME i Oslo, hvor jeg lagde makeup på to modeller. Opmødet af journalister og bloggere var overvældende, men jeg fik da fortalt lidt om mig selv og lidt om mine to looks, hvor jeg fokuserede på to håndgribelig og nede på jorden makeup looks som jeg føler er lige til at kopiere og gå til. Jeg vil gerne gøre makeup mindre kompliceret og sjovt at lege med, så ingen svære teknikker eller 40 forskellige produkter, men små fine tips og tricks og fx flere produkter der blev brugt til mere end én ting; fx klar lipglos redt igennem øjenbrynene og læbepomade som highlight på kindben og øjne.

Vores samarbejde kommer til at bestå af præsentationer, tutorials, events, editorials, modeuger og andet sjovt og jeg GLÆDER MIG MEGET. Det er altså stort at få arbejde med verdens største makeupbrand og jeg er lidt stolt over og glæder mig meget til, at arbejde lidt mere i Norge fremover.

Rent praktisk kommer ikke så meget til at ændre sig fra hvordan mit liv er lige nu, bortset fra at jeg kommer til at være i Oslo et par dage om måneden. Jeg kommer fremdeles til at bo og arbejde freelance som makeup artist i København, blogge og lave alt det jeg fremdeles har gjort tidligere – og selvfølgelig også om andre mærker end L’Oréal Paris – selv om der kommer mange nye favoritter som jeg glæder mig til at dele med jer.

ENGLISH:

I’m so excited to finally share with you that I’m the new official makeup artist for L’Oréal Paris in Norway. Today we did the launch for the Norwegian Press, where I talked a bit about my makeup philisophy and did two down to earth makeup looks. I like to do makeup less complicated and focus on quick, easy to go to and beautiful techniques.

I will travel to Norway maybe once a month to do events, advertorials, editorials, fashionweek and other fun stuff. I will still be based in Copenhagen and work as a freelance makeup artist

Skirt and blouse//Baum und Pfertgarden

3 Responses to “New Makeup Artist for L’Oréal Paris Norway”

 1. karolin

  hey, just discovered your blog via foxy cheeks. awesome work! just added you on bloglovin.

  do you by any chance remember the wonderful pinky lipcolor on the blonde model in the black shirt? i’ve been looking for a color like that forever.

  Reply
  • Sara

   Hey Karolin, Sure I do! It’s the colour Laetitia from the Pure Red Collection. It’s quite dark, but I’ve dabbed it onto the models lips with my fingers for a stained effect. On top I’ve used a lipbalm. From Loreal Paris. Thank you for following! xxx sara

   Reply
 2. Karolin

  Awesome, thanks so much for the answer! I already looked at that exact lipstick in store, wondering if it could be used as a stain… 🙂 Will go back to get it!

  Reply

Leave a Reply