New York in my heart

 

My oh my, jeg skal til NEW YORK igen!!!! På lørdag rejser jeg af sted sammen med Clinique Danmark for at lære meget mere om Clinique og kommende lanceringer. Det bliver min første rigtige pressetur til New York for Eurowoman og det bliver max spænende at se hvordan de arrangerer tingene der over.

Jeg kommer til at møde et par kendte ansigter, blandt andet Helene fra norske Costume. Når jeg får lidt fritid skal jeg også mødes med Soraya Silchestedt (designeren bag Finn Jewelry) som laver vore vielsesringe (ihhhhhhhhhh!), Mette bag bloggen A Muse to A muse og så skal jeg da opdatere mit bryllupslook……. Det ville være helt forkert hvis jeg ikke havde noget fra New York med på min store dag.. Lige nu mangler jeg sko, smykker, evt slør eller headpiece og undertøj.. Nogen forslag til steder jeg skal tjekke ud?

Leave a Reply