NU kommer Bioderma endelig til Danmark

IMG_4149

Du har måske allerede fået det med dig, men i mandags blev det officielt at det franske kult apotekermærket Bioderma kommer til Danmark. Det sker 1.april og indtil videre ser det ud til at over 150 apoteker landet over har taget mærket ind.

Juhhuu!! Dette er stort!

Bioderma er frem for alt kendt for sin makeupfjerner Sensibo H2O (også kaldt Créaline, men kun i Frankrig), som der bliver solgt én af hvert 5.sekund verden over.
Når det er modeuge i Paris, er produktet nærmest umuligt at opstøve, til trods for at der nærmest ligger et apotek på hvert gadehjørne, for makeup artister og modeller hamstrer denne makeupfjerner, der er særligt udviklet til sart hud og derfor genial til modeller der får fjernet makeup flere gange dagligt.

Og den er ikke bare god til sensitiv hud og til dig der bare går med en lille smule makeup – “mirakelvandet”, der i øvrigt er oliefrit, fjerner AL MAKEUP, også den vandfast.
Der bliver i alt lanceret 20 Bioderma produkter på de danske hylder, hudpleje både til sensitiv- og kombineret hud og til hud med atopisk eksem.

Prisen på Sensibo H2O rensevand kommer til at ligge på 119 kr. for 250 ml. og 79 kr. for 100 ml (travelsize)

Leave a Reply