Nyt i min makeuppung

Alle produkterne er sponsoreret
Det er ved at være lang tid siden jeg gav min makeuppung en opgradering, både af selve pungen, men også indholdet. Altså, ikke fordi jeg mangler noget – der bliver hele tiden testet, men tit ligger mine tests lidt flydende rundt på badeværelse, mens de gamle favoritter ligger tilbage i makeuppungen. SÅ derfor har det været på tide at opgradere og skifte lidt ud.

Fantastisk primer/fugt/highlighter som jeg knuselsker! Jeg dør hvis ikke dette bliver et produkt man kan få permanent. Giver den smukkeste glød til huden, som jeg mest bruger INDEN foundation, som en slags underliggende highlihgter – dvs en highligter som ikke skriger af P E R L E M O R, men som giver huden glød og klarhed. Kan også bruges ovenpå foundation for at forstærke udtrykket.
Morning Aura Illuminating Creme fra Vicotira Beckham x Estée Lauder

Ny foundation favorit, og det er altså ikke bare fordi jeg lige pt lavet et samarbejde med Estée Lauder med den her video. Water Fresh Makeup er en supersmuk foundation til dig der kan lide en helt let og transparent foundation. Jeg føler lidt den fungere som et “instagram filter” – altså at den bare forfiner huden en smule. Så flot og naturlig.
Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30 fra Estée Lauder

Min mest brugte Chanel øjenskyggepalette nogensinde!! Disse farver er virkelig smukke, og matte, på nær en lys med shimmer i, der kan bruges i øjenkrogen. Perfekt til hverdag og så flotte og brugbare farver. Jeg bruger klart mest den lyse brune af dem, sådan en smuk beige farve med en svag rødlig undertone.
LES Beige Healthy Glow Natural Eyeshadow Palette fra Chanel

Åh, min yndlings concealer! Der findes virkelig ikke en anden lysreflekterende concealer som er så smuk. Den dækker de mørke “mommy rande” og gør at man ser frisk ud på 1-2-3.
SKin Flash Radiant Booster Pen fra Dior

Den her læbepalette vil jeg bruge masser dette efterår. Så pæne farve og superfin til at lave bittenlips. Jeg vil have den i min taske og bare duppe farven på læberne med mine fingre.
Lipsglossx3 Indimenticabile fra MAC

Ny mascara fra Mac, som har to forskellige mascarabørster. Den I kan se på billedet her, er ment til de nederste vipper og det fungerer faktisk supergodt. Man rammer ikke så nemt huden rundt vipperne og man fanger alle de små hår. Den er også god til de øverste vipper, til at fange de helt yderst og inderste hår. Den anden børste, er en klassisk stor volumenbørste.
Bold & Bad Lash Mascara fra MAC.

Åh lykken at række ud efter en rigtig god pincette og få plukket ens bryn, i dagslys. Det er desværre alt for sjældent jeg får det gjort, nu hvor jeg er på barsel, men det er så dejligt at få det gjort. Queen of Brows pincetten.
Tweezer fra Anastasia Beverly Hills.

Makeuppung fra Ferm Living
Hårklemme fra Pico.

9 Responses to “Nyt i min makeuppung”

 1. Karen

  Lækkert indlæg!
  Jeg blev i sommers, i USA, lokket til at købe “Light Fantastic Bright Eye” fra La Prairie – i øjeblikket syntes jeg 900kr for en concealer/highlighter var alt for mange penge, men nu er jeg helt overbevidst! Den er SÅ fantastisk, tror ikke jeg kan klare mig uden!! Du burde prøve den, den er alt for lækker ?

  Reply
  • Sara

   Tak for tip Karen! Det er lang tid siden jeg har prøvet en La Prairie foundation, måske det er på tid igen 🙂 KH Sara

   Reply
 2. Marie-Louise Jønsson

  Den foundation fra Estee Lauder ved du om den minder den om “aqua lumiere” fra Chanel

  Reply
  • Sara

   Hej! Jeg syntes måske Estée Lauders duft lidt mindre end Chanels – men sådan i dæk effekt og feel, er de ret ens. KH sara

   Reply
 3. Louise

  Kære Sara
  Tak for en virkelig inspirerende blog! Jeg er så stor fan, af det du laver.
  Jeg leder efter dine videoer, hvor du styler dit hår, laver bølger i håret osv. Kan du fortælle mig, under hvilken kategori jeg skal lede? Jeg har forsøgt under både ‘Hår’ og ‘Videoer’.

  Kh. Louise

  Reply
 4. Mette

  Hej Sara,
  Kan man godt bruge Estee Lauder foundation uden Revitalizing Supreme +
  Global Anti-Aging Wake Up Balm, som du anbefaler i videoen i dit tidligere indlæg? 🙂
  På forhånd tak!
  Mette

  Reply
  • Sara

   Hej Mette, Selvfølgelig kan du det 🙂 Du kan bruge hvilken som helst fugtighedscreme under. KH Sara

   Reply

Leave a Reply