Om Voksen beslutninger og nye tider

skaermbillede-2016-11-13-kl-20-44-55 skaermbillede-2016-11-13-kl-20-45-26

Denne weekend har stået i familiens tegn – jeg har haft min storebror og hans to børn på besøg fra Norge, så skemaet har stået på legeplads, lange turer, pølsegrilning over bål, lidt shopping med niecen, slikspisning og masser af hygge. Det har været så dejligt og bloggen har ikke fået et sekunds opmærksomhed. Lidt dejligt med en lille time out en gang i mellem.

Det bliver derfor også et lidt kort indlæg i dag, da jeg gerne vil bruge søndag aften på at få lidt ro i hovedet og få talt lidt med min mand, som ellers har været til diverse arrangementer de sidste par aftener og ellers arbejder i døgndrift. Jeg skal på arbejde i Jylland næste uge og have lukket min store BEAUTY julekalender til instagram (GLÆD JER!!) og få styr på mit nye APS firma, som jeg glæder mig til at fortælle meget mere om. Jeg har nemlig fået ret godt styr på mulighederne for at holde barsel som selvstændig og jeg har taget nogle beslutninger den sidste uge, som jeg tror kommer til at være meget gode for mig i tiden fremover.. Jeg vil gerne dele det hele med jer her, fordi det er den vildeste jungle at finde rundt i og det behøves det nødvendigvis ikke at være..

Kan I have en dejlig søndag!

3 Responses to “Om Voksen beslutninger og nye tider”

 1. Sara

  Hej Sara,

  Hvor ser du godt ud på billedet. Må man spørge hvor dynjakken (eller er det en vest?) under din jakke er fra? Den ser dejlig varm og alligevel ikke så voldsom ud 🙂
  Tak for en god blog.

  Reply
  • Sara

   Hej Sara, Tusinde tak! En dag udenfor i solen gør godt 🙂 Jakken er fantastisk – tynd og varm og perfekt under andre jakker, når det er koldt. Den er fra Canada Goose. KH Sara

   Reply
 2. HeLene

  Det ser dejlig ud, søde Sara. Og glæder mig at læse mere fremover. Godmandag!

  Reply

Leave a Reply