On My Mind: Peach Hair

This haircolor #apricotbeige #joshwoodcolor @joshwoodcolour @sacocopenhagen @bettychristoffersen #youblush #beautyblogger #sararostrup

Jeg skal til min frisør Betty i morgen og dette er de billeder jeg skal have med. Hvis du ikke tør at gå halv permanent med ferskefarvet hår, kan du også gå for løsninger, der vaskes ud af dit hår efter en hårvask eller to.
Husk, at det bedste resultat og den “reneste” farve, får du jo lysere dit hår er inden du farver det.

kevin-murphy-color-bug-orange

Color Bug fra Kevin Murphy
Denne kan bruges i tørt hår og virker lidt som en øjenskygge for håret. Du pensler den bare på håret. Vil du farven skal være helt fæsen, kan du spray hårpudder i håret før og børste 100 gange bagefter du har puttet farven i, så du blot aner farven. Vil du have kraftigere hold, kan du komme lidt hårspray på hver tot, inden du kommer farven på. Du kan også blive klogere på produktet, ved at se denne video her.

Skærmbillede 2015-11-17 kl. 14.41.46

Akward Peach Super Cool Color fra Bleach London
Denne farve kommer du i efter din shampoo. Brug handsker og fordel farven jævnt i håret. Red igennem håret med en kam og lad virker i 15 min. Farven holder i 2-10 hårvaske..

Skærmbillede 2015-11-17 kl. 15.06.50

Color Refresh fra Maria Nila
Dette er også en farve, du kommer i håret efter shampoo. Du skal igen bruge handsker og denne farve skal virke i 2-10 minutter, alt afhængig af hvor kraftig du vil have farve. Jeg vil anbefale dig, at mikse produktet med almindelig conditioner, for at få et mere sart resultat eller købe Maria Nilas egen “hvide” base.

4 Responses to “On My Mind: Peach Hair”

 1. Lisbet

  Det ser virkelig godt ud. Hvilken af de to shampoos vil du anbefale?

  Reply
  • Sara

   Hej Lisbeth, Det er ikke shampoo – men en farve, du kommer i mellem din shampoo og din conditioner. Jeg ville nok ha gået for Maria Nila, da jeg personligt ikke selv har testet den fra Bleach. Start med at mikse en lille smule farve i din conditioner, for at teste styrken på pigmenterne i produktet og hvordan det reagerer på dit hår. Det kommer meget an på hvilken farve dit har har som udgangspunkt, hvor meget farve du har brug for at komme i. Held og lykke! KH

   Reply
 2. HeLene

  Jeg har brugt farver jeg købt i London fra mærket Directions, de er virkelig gode også og farven aftager på en smuk måde hvor den bliver mere og mere pastel. Det er nogle meget smukke billeder! Glæder mig at se din “efter” billede senere!

  Reply

Leave a Reply