Organic Super Moisturizer

Her den anden dag var jeg forbi Studio Cim Mahony – byen bedste og mest eksklusive frisør og fik en snak med Cim Mahony himself. Udover at pendle mellem København og New York, har han hele verdens som sin arbejdsplads når han laver hår på nogle af verdens flotteste kampagner og modeserier. I forlængelse af sit Studio her i København, står Cim sammen med sin kone Lotte, står bag Barnholdts.com – en dansk beauty webshop med eksklusive mærker som blandt andet Mason Pearson hårbørsterne, de to økologiske hårserier Less Is More og Phylia og den økologiske hudplejelinjen Gaelle.

Det skal handle om det sidste mærket lige nu, for jeg fik lov til at prøve serien, som består af otte økologiske hudplejeprodukter. (i kan se dem alle sammen her) men det er Crème Supérieure Anti Ageing Moisturizer jeg skal skrive om lige nu – deres meget, meget fugtgivende anti-age fugtighedscreme.

Jeg troede jeg ikke kunne lide den først…og jeg syntes det var lidt underligt, da jeg jo ELSKER fugt og min hud suger det til sig. Var det virkelig muligt for mig at finde en creme, der fik min hud til at se fedtet ud?
Jeg prøvede cremen igen i går (søndag) da jeg havde tømmermænd efter min venindes bryllup. Måske var min hud lidt dehydreret, men denne gang ELSKEDE jeg cremen. Og igen i morges, efter en løbetur….

Jeg ved ikke hvad der var “galt” med min første reaktion, men ens hud har mere og mindre tørre dage. For det er en lækker, økologisk creme. En perfekt creme til dig med tør hud.

 

Leave a Reply