På min badeværelseshylde

Skærmbillede 2014-01-02 kl. 16.16.38

Sådan ser min badeværelseshylde ud lige pt. Eller hylden på puslebordet… Fyldt med babyprodukter og lidt til mamma selvfølgelig, men helt nyt er at det hele er uden parfume og rimelig økologisk. Det havde jeg ikke helt set komme, ha ha..

Siden bebsen blev født, har jeg været lidt forsigtig med parfume, da jeg hellere vil at han skal dufte min naturlige kropsduft (uhh, det lyder frelst) end parfume. For nu. Det kommer nok til at ændre sig snart, men mens vi lærer hinanden at kende og han stadig er så lille, har jeg det bedst sådan.

Jeg er vildt glad for produkterne både til baby og mig selv, fra Esteel&Thild. Ansigtsolien er perfekt til vinterhud og øjencremen er virkelig god. Priserne er hellere ikke helt tossede. Derudover har jeg et par produkter fra Purely Professional og min rosenvand fra Santa Maria Novella.

Og så… jeg fik sgu et par strækmærker! OMG! Jeg hylede fra badeværelset og min mand kom stormende ind. Helt neders på maven er der er par, korte, vertikale striber. Forhåbentlig lysner de hurtigt – i mellemtiden smører jeg flittigt med Bio-Oil, der skulle have en lysnende effekt på strækmærker.
Så, jeg gjorde hvad jeg kunne for at forhindre dem, men flere af jer havde ret – det er nok hormonel betinget og noget man ikke helt er herre over…

English:

This is how my bathroom look like at the moment.. Loads of products for both me and my babyboy, fragrance free and pretty organic. I want my baby to feel safe with my natural scents instead of parfume… I feel very sane to say this, since I love all my beauty products and have used them all during my entire pregancy, but this is how it is at the moment.. it might change tomorrow. 🙂

Leave a Reply