Paris Beauty Guide

 

Beauty Box  hos lifestyle butikken Colette er et must. Afdelingen er lidt gemt, på første sal, helt inderst i lokalet. Her får du alt fra Top Shops fulde (og udmærkede) makeup linje, kult dufte fra Le Labo (Helena Christensens favorit er 31 Rose), neglelakke fra Uslu Airlines, Bumble and Bumble og meget andet.

Det er ingen overraskelse at Sephora er på min liste. Kom tidligt, så undgår du at få klaustrofobi i folkemassen – for her er rigtig mange mennesker! Butikken har nærmest alt hvad hjertet begærer af makeup. Nars, Make Up Forever, Mac, Benefit Cosmetics, Armani, parfumer, hudpleje osv. Husk Sephoras eget makeup mærke, som er billigt og udmærket. De har ALLE farver der er hotte i øjeblikket, og neglelakkerne er særligt fine. De har også do it youself Minx – metalfolie du kan lægge over neglene for en helt særlig glans og effekt.  

La Maison Guerlain ligger på Champs Elysee, lige ved Sephora, og er verdens ældste parfumehus (1828). Indgangsparfiet og stueetagen er fredet og særlig bevaringsværdi, hvilket gør, at man allerede kan fornemme den luxusiøse historie når man træder ind døren. Parfumene er af helt unik kvalitet, og det er virkelig dygtigt personale, som med få stikord om din stil, kan finde din perfekte duft.

Ikke langt derfra, finder du Yves Rocher egen butik, som vi desværre ikke har i Danmark. Butikken har fået et markant ansigtsløft de seneste år, og påminder meget om The Body Shop her hjemme. Forbinder du stadig mærket med postordre katalog i 80’erne skal du virkelig tage turen forbi, og blive overrasket, både over prislejet,  og over alle de lækre ting du kan få.

Diptyque ligger i Marais kvarteret, og er for mig lig med lækre, og meget pæne duftlys. Jeg er desværre ikke så kendt med duftene, men igen, her taler vi om lækker (og dyr) kvalitetsparfume. Dette er noget franskmændene kan, og når vi taler om et nichemærke som Diptiyque, er det kun de fineste ingredienser der bliver brugt. Se om du kan få fingrene i Valentines duo udgaven, to duftlys illustreret af kunstnerne Kuntzel+Deygas, duftene af rose og eros..

  

Sidst, men absolut ikke mindst, skal du bruge lidt tid på et fransk apotek. De skal absolut ikke forvæksles med danske apoteker, her taler vi om franske feminine kvinder, der stadig elsker lukus og skønhed. Du finder shimmerolien fra Nuxe, modellernes yndling hudplejemærke Bioderma, makeupartisternes must have fugtighedscreme Embryolisse til halv pris af hvad den koster her hjemme. De franske mærker er generel en del billigere, som Vichy, La Roche Posay og Avéne. Og en hel del sjove dimser og sjove sager, du bare må kigge nærmere på.  

Dette var et lille udvalg at hvad jeg havde at byde på at Paris beauty tips. Det findes helt sikkert mange andre fantastiske steder, som jeg har glemt, eller ikke kender. Har I nogle tip, må I endelig lægge en kommentar. Så kigger jeg forbi næste gang jeg er i Paris 🙂 PS: Kender ikke så godt til Jo Malone, som også har fin butik i Paris. Nogen der kender de dufte?

Leave a Reply