Party Makeup Guide – hvad ønsker I?

Så er det for alvor december og nogle af jer, har måske allerede været til årets julefrokost? måske skal I til flere? Ellers er det altid juleaften og nytårsaften, hvor vi tit ender med lidt ekstra gang i både hår og makeup.

Jeg kunne tænke mig at høre fra jer, om I havde nogle ønsker til tips eller guides til festmakeup? og hvad I ønsker at få tip til? Er det røde læber? er det gode makeup primere? er det til hvordan øjenskyggen ikke striber sig? Hvad du bør huske i tasken? hvordan du får krøllerne til at holde?

You name it! Jeg vil gerne høre fra dig, så sætter jeg i gang med det store fest jule tema her på bloggen. JEG ELSKER fest og at gøre lidt mere ud af mig selv, og vil gerne hjælpe så godt jeg kan, med at få DIN festmakeup så smuk og holdbar som muligt 🙂

Glædelig 1.december!

Psssst! Husk du kan vinde et Winter Wonders gavesæt fra Rudolph Care i dag på min instagram, @sarayoublush

31 Responses to “Party Makeup Guide – hvad ønsker I?”

 1. Hanni

  Jeg vil rigtig gerne vide hvordan man laver en let glimmer glitter øjenmakeup. Gider ikke noget svært. Og noget der kan holde en aften og ikke krakelerer.

  Reply
 2. Amalie G

  Alt hvad du nævner, især fokus på røde læber og hvordan får en pæneste hud.

  Reply
 3. Natascha

  En tutorial af det look du har lavet på i din Rudolph Care konkurrence idag 🙂 (Eller bare hvilke produkter du har brugt)

  Reply
 4. Mette MM

  Åh jeg ville gerne have en guide til hvordan man undgår at ens glatte skandinaviske hår ser fladt og kedeligt ud allerede kort inde i festen. Før i tiden da mit hår var farvet havde det en nem struktur at arbejde med, men nu klasker det helt sammen, hvis jeg har det løst.

  Reply
  • Sara

   Hej! Oh yes, the joy of healthy hair! Det skal jeg nok vise dig! Der kommer også en instagram give away som du skal holde øje med – men du følger måske allerede med i julekalenderen?

   Reply
 5. Kirstine

  Jeg er også på den med håret og så måske en guide til en flot “base”-hud. Hvordan ville du bruge pudder, highlighter, concealer osv. i forhold til fest-make-up. Synes hurtigt det kan komme til at se for malet ud, hvis man også har meget på øjne/læber 🙂 tak for en meget inspirerende blog og glædelig 1. december!

  Reply
  • Sara

   Du har så meget ret. Det handler jo om en slags balance 🙂 Men det er noteret 🙂

   Reply
 6. HeLene

  Jeg vil gerne vide alt de du nævner, men også fif til at bruge primer, det fnuldrer altid for mig så de produkter bliver stående. Og til fest fordamper make-upen hurtigt så det ville være virkelig godt at kunne bruge dem, da jeg har et par af slagsen. Dit look i videon på instagram idag var også fantastisk!

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak! Jeg laver da helt klart en guide på det look jeg havde i dag. Men de andre noter er også skrevet ned! Tak for input!

   Reply
 7. Christina

  Måske en guide til, hvordan man undgår kruset hår og proptrækkerkrøller ved ørerne, så snart vejret er det mindste fugtigt… Måske lidt uden for temaet, men det ville virkelig være velkomment 🙂

  Reply
 8. simone

  Jeg vil rigtig gerne have gode råd til en flot hud og make-up der virkelig holder en helt aften.

  Reply
 9. Louise

  Råd til en god base og “what not to do” med en fest makeup ?

  Reply
 10. Nan

  Uha, jo flere tricks desto bedre! Hvilke produkter beskytter håret før det krølles og hvordan holder krøllerne efterfølgende bedst. Og hvilken læbestift er god, hvis man ikke har store, fyldige læber. Og kan man lave en rå makeup, uden at det skal være de helt mørke smokey eyes, der skal på banen? Kunne blive ved… men det må være det for nu?

  Reply
  • Karina J

   Lige mine ord…. og kan tilføje en lille tutorial på at lave store, bløde flotte krøller -som holder! 😉

   Reply
 11. Helle Rick

  Røde læber og øjenmakeup der matcher uden at se formalet ud 😀

  Reply
 12. Michelle Holme

  Vil virkelig også gerne have tip til holdbar makeup med en primer som ikke fnuller af. Har prøvet alt, men intet fungerer. Og så vil jeg også gerne have tricks til den gode eyeliner til fest ☺️

  Reply
 13. Mine

  Forskellige fest makeup looks 🙂 fx et med fokus på øjenene, et andet med fokus på læber osv. 🙂
  Guide til hvordan man forvandler tykt kruset hestehale hår til lækkert krøllet hår 🙂
  Tip til flotte negle og fødder kunne også være sjovt 🙂

  Reply
 14. Olivia

  Jeg ville ELSKE et par tips til at klargøre huden, til den perfekte base-makeup. Min hud er urimeligt tør (!!), og ligemeget hvad jeg gør, sætter alt sig i tørre spots og jeg ligner en kiks?
  Ville også elske et par glimmer øjenmakeupper, både mørke og lyse!☺️

  Reply
 15. Sarah

  Jeg vil også meget gerne læse tips til flot øjen makeup, især noget med glimmer ?

  Reply
 16. Siv

  Tilslutter mig det med huden – min hud blusser i forvejen virkelig hurtigt op når der er alkohol involveret og når man så tilsætter frostgrader og radiatorvarme bliver det endnu værre. Så noget med holdbar, rødmedæmpende make up. Tak for god blog! <3

  Reply
 17. Amanda Hougaard

  Concealer-hjælp!! og highlighter… synes der er blevet så stort et hav af dem, at jeg er blevet helt i tvivl om hvilke er gode til hvad…

  Reply

Leave a Reply