Perfect skin favorites

Skærmbillede 2013-10-03 kl. 18.24.29

Jeg prøver en HEL masse makeup hele tiden. Lige nu er jeg superglad for Bobbi Browns nye foundation Luminous Moisturizing Treatment Foundation, der giver huden let til medium dækken, masser af fugt og glød. Lige det man har brug for, når efteråret sniger sig på, huden mister sin farve og fugtindhold.

Samtidig har jeg også prøvet Bobbi Browns concealer og corrector for første gang, og jeg elsker dem. Jeg har ret mørke rande under mine øjne, så en dag uden concealer er utænkeligt for mig og jeg bliver altid glad når jeg finde en ny, der blender pænt ind i huden, så den ligger og ser usynlig ud på huden.

En corrector er mere rødlig i farven (den nederste i billedet) og jeg har farven Bisque. Det røde ophæver og neutraliserer det blålige i huden. Derefter dupper jeg forsigtig min concealer ovenpå i farven Warm Beige, så farven bliver helt perfekt. Denne concealer bruger jeg også rundt om næsen og på evt urenheder. De fylder intet og er nemme at have med i tasken.

English:

I try new makeup all the time and right now I have a thing for Bobbi Brown. I love her new foundation Luminous Moisturizing Treatment Foundation, that gives my skin light to medium coverage, loads of moisture and a beautiful glow. Just what you need when fall is coming, the skin looses it’s colour and get more dry.

I also love Bobbi Browns concealer and corrector. I have quite visible dark circles under my eyes and wear concealer every day. This corrector underneath my concealer evens out the skintone and dark cirkles perfectly, so they’re almost invisable.

Leave a Reply