Pick of The Week: Clinique Superbalm

superblam-clinique-youblush

Lipbalm med lipglosseffekt! Denne er en gammel favorit hos mig, men jeg bliver altid glad når jeg tager den frem. Superbalm Lip Treatment er en plejende læbepomade – perfekt til vintertid – men som samtidig har den flotteste shine, lipglosseffekt. I kan læse mere her om at lipglossen, virkelig står i fokus dette forår.
Denne er i hvertfald et af mine bedste bud. Super komfortable på læberne og værd hver krone den koster.
Superbalm Lip Treatment // Clininique, 135 kr.

ENGLISH:

Lipbalm with lipgloss effect! This is an old favorite of mine and I always get excited when I take it out from my drawer or handbag. Superbalm Lip Treatment is a nourishing lipbalm – perfect for winter – but you also get that glossy lipgloss effect! It’s super comfortable on the lips and worth every penny.

5 Responses to “Pick of The Week: Clinique Superbalm”

 1. Eva

  Hei

  Minnes at du prøvde Amazing space sin nye cc cream. Hvordan er fargene, ser det er fire forskjellige? Hvilken passer best til lys nordisk hud?
  Takk for svar:)

  / E

  Reply
  • Sara

   Hej Eva, Jeg har den lyseste farve(mener den hedder Porcelain?), men den er liiiige på kanten til at være for lys til mig. Men hvis du kan sammenligne din hud med min, ved du hvor jeg ligger. KH Sara

   Reply
 2. Eva

  Tusen takk for svar:) ble litt usikker på om jeg skal ta en neste farge som er neutral. Er nok veldig lik deg i farge på denne årstid men om den er like på kanten …kan gjerne blende neutral med dagkrem? Om den ikke er for gul.
  Takk igjen.

  Eva

  Reply
 3. Bonnie

  Søde Sara, hvor er din guld halskæde fra? Den er så fin!

  Best

  Reply

Leave a Reply