Pick of the Week: James Read Wash Off Tan

james-read-wash-off-tan-youblush

Det er ved at være antydninger til sommer og i går gik jeg i nederdel (uden strømpebukser forstås) for første gang i år. Bare ben betyder højsæson for selvbruner og er du som mig, lidt varsom med dette i frygt for at det hele går lidt stærkt, er en dette geniale produkt løsningen for dig.
James Read Wash Off Tan er en midlertidig løsning, da du vasker den af i bad. Det er altså IKKE en selvbruner, men en farvet creme som du smører på som en bodylotion. Og nej, den smitter ikke af på tøjet.

Produktet er genialt hvis:
Du har travlt og ikke kan vente på at den almindelige selvbruner udvikler sig.
Du for al del ikke kan overskue tanken om orange hænder og har glemt at købe ind handsker til selvbruneren.
Du er bange for ujævnt resultat…

James Read er i øvrigt modeller og fashionistas foretrukne go-to når de skal have feriekulør. Manden bag mærket er at finde backstage til shows under modeugerne, men også i sin egen tanning studio i London.
Mærket har fantastiske produkter og jeg vil varmt anbefale dem alle sammen – også de almindelige selvbrunere. Farven på den gyldne farve er så smuk og naturlig og det er svært at gøre forkert.

5 Responses to “Pick of the Week: James Read Wash Off Tan”

 1. Nynne I

  Nu hvor den er wash-off indeholder den så selvbruner? Jeg kan nemlig ikke tåle selvbruner og tænkte at denne måske kunne være en oplagt mulighed så, nu hvor det jo ikke er en almindelig selvbruner og kan vaskes af 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Nynne, Nej, dette er ikke en selvbruner – det er blot farve du smører på som en creme og vasker af igen i bruseren. 🙂 Håber du kan tåle denne 🙂 KH Sara

   Reply
 2. Ronja

  Hey Sara!

  Glædelig (næsten) sommer. Jeg ved godt at det jeg vil spørge om ikke har noget med dit indlæg at gøre, men sagen er den, at jeg arbejder som barista/på café, og mine hænder og negle er ligeså småt begyndt at begå selvmord (knækkede negle og udtørrede hænder). Har du nogle foreslag til hvordan man kan hjælpe hænderne på vej til at blive bedre igen? Og især negle.

  Best regards,
  Ronja

  Reply
 3. Trins

  hvis den kan vaskes af i badet, må den da også smitte af på tøjet. Andet giver da ikke mening, med mindre det selvfølgelig er ligesom de der Ansigtsmasker der tørrer, lægger en hinde og skal trækkes af huden, men det kan da ikke se hverken naturligt eller pænt ud.
  Er der nogen der har prøvet denne?

  Reply
  • Sara

   Hej Trins,
   Nej, denne smitter ikke af på tøjet! Men det er vigtigt at din hud er helt tør, når du påfører cremen, og at du lader den trække godt ind i huden, inden du kommer dit tøj på. KH Sara

   Reply

Leave a Reply