Queens of good looking hair

Billede 2

Hvor smukke er ikke de her to piger!? i hvert fald deres hår! 🙂 Jeg er dybt dybt fascineret af amerikanske kvinders hår, og hvor meget tid de bruger på at få de bedste ud af deres lokker. The City pigerne er intet undtag og jeg ELSKER den serie! Jeg kendte flere piger i NY der snildt brugte 2 timer på at føntørre og krøller håret, inden de skulle i byen. Hvor meget tid bruger I på at sætte hår?

Billede 3

Jeg er begyndt at føntørre mit hår med en mousse, og jeg er faktisk ret vild med styling mousse fra Syoss til bare 60 kr. Den giver mit hår lækker fylde og lidt struktur, så det ikke føles flyvsk. Supergod base for andre frisurer, men også hvis jeg vil have håret løst, som Whitney har på billedet over. Hun har også glattet spidserne i sit hår, og bukket det let ud i en lille vipp. Lav en midterskildning og tuppér håret let på toppen af hovedet, lige der hvor hovedet har en lille bule. Friser håret tilbage fra dette punkt. Giver det mening?

Billede 4

For at få de lækre krøller til Roxy ville jeg bruge den samme mousse som base, for at få det fine volumen. Brug et medium sized krøllejern (du kan selvfølgelig også bruge et glattejern og lave krøller med), og tag totter på ca 5 cm, spray let med Spray Starch fra Redken, hold i 10 sek og slip fra krøllejernet. Start krøllerne fra ca ørehøjde. Lad krøllerne køle helt ned, inden du reder håret igennem med fingrene. Spray Starch er mit yndelingsprodukt til krøller – den har et helt fantastisk hold!

Leave a Reply