Removing Glitter Nail Polish

Har du også svært ved at fjerne din glimmer neglelak? Jeg har i hvert fald selv flere gange siddet med neglene i blød i vand inden jeg har fjernet neglelakken med almindelig neglelakfjerner. Det er for besværligt, og tit sidder man igen uden lak, men kun glimmer tilbage på neglene.
Essie har lige lavet en neglelakfjerner specielt til at fjerne glimmerlak. Neglelakfjerneren indeholder små skrubbekorn som effektivt, men skånsomt hjælper med at opløse glimmeren. Påfør lidt af produktet på neglen (det er en gele, som du kan hælde direkte på neglen fra flasken) Lad produktet virke i 30 sekunder og tør af med en vatrondel. Nemt og hurtigt!

TIP
Hvis du har mange lag neglelak på (og topcoat fx), kan det være en god ide at gøre det over to omgange.

Leave No Trace, Glitter Nail Polish Remover, Essie, 120 kr.

3 Responses to “Removing Glitter Nail Polish”

 1. Camilla

  Tak for tippet! Jeg har selvovervejet at få prøvet denne i et stykke tid, da jeg elsker glitterneglelak, men simpelthen hader besværet med at få den af igen.
  God dag til dig (:
  http://cammi.dk

  Reply
  • Sara

   Den er helt sikkert bedre end almindelig neglelakfjerner, som er håbløs i mod glimmeren. Du skal bare lade den virke tilstrækkelig og sørge for at hele neglen er dækket med geleen. 🙂

   Reply
 2. Mathilde

  Jeg læste engang et tip, hvor man skulle “pakke” hvor negl ind i en vatrondel med neglelakfjerner på neglen og lade det virke i 10 min. Så skulle neglelakfjerneren havde haft tid til at virke og lakken skulle kunne tages af på almindelig vis. Jeg har ikke selv prøvet det, men nu er tipper givet videre 🙂

  Reply

Leave a Reply