Rudolph Care Powerwoman

Skærmbillede 2014-09-17 kl. 19.16.44

Skærmbillede 2014-09-17 kl. 19.24.49

Det er ingen hemmelighed at jeg er vild med de økologiske hudplejeprodukter fra Rudolph Care. Den smukke kvinde bag mærke, Andrea Rudolph, som jeg var på besøg hos i dag, har en fin historie bag mærket og det er virkelig ingenting der er overladt til tilfældighederne. Alle produkter (foruden solserien som ikke er Eco-Cert certificeret pga de kemiske filtre i solcremen) er svanemærket og alle er eco cert certificeret. De dufter dejlig og har det fineste udtryk visuelt. Jeg fik en sneak peak på en af deres jule specials sidste uge, som er en MAX SIZE Body Balm – altså en kæmpebøtte på 830 ml til 1.195 kr. Jeg er sikker på, at denne vil være at finde på mange RC fans ønskesedler.. Uh jeg glæder mig til jul allerede. Jeg ELSKER jul!

Pst. Andrea fortalte mig i øvrigt at hun er vild med denne video jeg har lavet. Det blev jeg vildt glad for at høre. Vil I se flere videoer? Har ikke helt besluttet mig for om jeg gør det eller ikke, men nu hvor jeg går freelance, bliver der måske tid til en video eller to…

ENGLISH:

It’s no secret that I’m a huge fan of the Danish Organic skincarebrand Rudolph Care. Today I went to visit the beautiful woman and founder of the brand, Andrea Rudolph. All the products are certified by Eco Cert and the Nordic Ecolabel. They have a wonderful scent and are all based on Acai berries that are full of antioxidants and a great anti age ingredient. I got to see one of they’re Limited Christmas Edition produtcs, which is this massive size Body Balm of 830 ml.!! it’s huge!! I know this will be found on many RC fans wish lists..

Leave a Reply