Rudolph Hair Launch

IMG_4200

Andrea fortæller om Rudolph Hair (bag hende venter hendes “våde drøm om en vindmaskine”)
IMG_4209
Og her er hele Team Rudolph Hair in action. Alle til presse eventet fik lov til at få taget billede og svinge lokkerne foran en vindmaskine….

Skærmbillede 2016-04-07 kl. 16.30.13

Billederne blev printet på ægte photobooth maner og blev et fint mindre fra eventet. Jeg kunne ikke helt få tankerne væk fra svenske Carola og Fångad av en stormvind – det gamle Melodi Grand Prix hit fra 80’erne.. ha ha ha..

Skærmbillede 2016-04-07 kl. 16.30.22

I dag var jeg til lancering af Rudolph Hair – Andrea Elizabeth Rudolph bud på økologisk hårpleje. Jeg har været så heldig at være test-person, helt fra de første lab samples jeg fik sidst sommer, hvor jeg gav feedback og points på de forskellige prøver, til at få teste de helt færdige produkter som jeg nu har brugt i et par uger. Og jeg må virkelig tage hatten af for Team Rudolph Care/Hair her: dette havde jeg ikke de helt  store forventninger til – men jeg må tage hatten af, for dette er de lækreste og mest vellykkede økologiske hårprodukter jeg har prøvet nogensinde, som både skummer, dufter fantastisk og gør selv det mest kemisk farvede hår, silkeblødt. (læs; mit)

Alle produkterne er Svanemærkede og indeholder masser af økologiske ingredienser og lidt af den gode kemi, som kroppen og miljøet kan nedbryde.
Der er lanceret 3 produkter, som alle er til alle hårtyper:

Herbal Mint Shampoo:
Nærende shampoo der Indeholder salvie og rosmarin, samt mentol som stimulerer hovedbunden og sætter gang i blodcirkulationen.

Blossom Shampoo:
Plejende shampoo med udtræk og duft af blomster og bær som vild hybenrose og hindbær.

Forever Soft Conditioner:
Balsam med avocadoolie, honning og morgenfrue der genopbygger håret, og gør det lækker skinnende og blødt.

Produkterne koster 225-245 kr. i full size og 75-85 kr. i mini/travel size. De kan købes her. 

4 Responses to “Rudolph Hair Launch”

 1. Louise

  Hvilken vil du anbefale til farvet hår?

  Reply
  • Sara

   Hej Louise, De er begge to til alle hårtyper, så ingen af dem har rigtigt nogen fordele eller ulemper for farvet hår. Hvis du er bange for at din farve falmer, kan du måske supplere med en hårkur til farvet hår?
   KH Sara

   Reply
 2. Eli-Anne Liene

  Fun fact…. : Carolas hit fra Eurovision var 1991 😉

  Reply
 3. HeLene

  Det ser ud til at ha været så sjov! Glæder mig at teste produkterne, har nemlig i en periode brugt RC håndsæbe som shampoo fordi den fungerede så godt, kan derfor kun tænke mig at en rigtig shampoo fra hende må være creme de la creme! Du ser dejlig ud på billederne, smukke!

  Reply

Leave a Reply