Så er min barsel slut og nu går det stærkt….

Jeg syntes jeg har værnet om tiden den sidste måned… Været masse sammen med mine børn, kysset og krammet lidt ekstra. Påsken fløj af sted og så var det pludselig hverdag igen. Sådan rigtig hverdag. Min barsel sluttede officielt 4.april og Finn startede vuggestue. Jeg havde lovet mig selv, at jeg ville tage det super meget med ro, så han stille og roligt kunne køres ind, men pludselig fik jeg bare den ene bookning efter den anden. Og som freelancer har man ikke mange muligheder for at sige nej til jobs, samtidigt som det har været vildt gode jobs, som jeg er mega taknemlig for. Det er nemlig ikke bare bare, at sætte sin karriere på stand by et helt år, for så at komme tilbage. Og jeg er simpethen så glad for, at jeg har fået denne gode start på april.

Det har betydet at farmand og jeg har skiftet på indkøringen. Det har slet ikke været så nemt som med storebror, som var helt cool med vuggestuen fra starten af. Finn har været mere usikker på at vi gik fra ham, men det har heldigvis kun været korte adskillelser indtil videre… indtil i morgen, hvor han skal være der i 6 timer. Sove lur og spise frokost alene med pædagogerne. Farmand og jeg skal nemlig arbejde samtidigt, og så bliver det svært at være tilstede.

I dag fældede jeg mange tårer da jeg gik og hørte hans gråd… i morgen bliver det måske det samme… shit det er hårdt! men heldigvis VED jeg at det er søde og gode mennesker jeg efterlader ham sammen med. Og jeg er faktisk tryg ved situationen, selv om det aldrig er sjovt at høre sit barn græde.

Back to reality! Shit det er også dejligt! Har mange gode ting, samarbejder og jobs i vente. Og så er det starten på foråret samtidigt! Perfekt timing! Det skal nok blive godt, tror I ikke?

One Response to “Så er min barsel slut og nu går det stærkt….”

  1. Anna

    Jo bestemt! 🙂 han skal nok blive mere vant til vuggestue og er super dejligt at høre du allerede har gang i arbejdet igen og spændende samarbejder i vente

    Reply

Leave a Reply