Sådan har min SoMe Detox været…..

Hallo……!!! Så er jeg tilbage, efter 1 måneds i offline modus. (sådan næsten) Off sociale medier i hvert fald. Det har været SKØNT. Vitterligt! De første par dage greb jeg flere gange ud efter telefonen, men efter som dagene gik vendede jeg mig hurtigt til det. Overraskende hurtigt.  Det var befriende dejligt at slet ikke har haft tankerne som; Ville det her blive et pænt instagrambillede? eller “de her produkter skal da ud på bloggen med det samme” tanker…. Min telefon er også kun fyldt op med dejlige feriebilleder, fremfor produktbilleder og utallige selfies, ha ha..

Og så gik sgu bloggen ned i starten af juli. Jeg fik en sms af en veninde, om at bloggen var nede. Og den var helt død. Jeg kunne ikke restarte serveren selv og der skulle en tekniker på banen og en lang korrespondance med min udbyder inden bloggen var oppe igen. Phew! Lidt dårlig tilpas og nervøs bliver man da, når sådan noget sker. Det er jo 9 års dagbog vi taler om….
Det sidste indlæg jeg skrev, om at jeg faktisk tjekkede ud, forsvandt desværre og kunne ikke genskabes. Derfor er der en del af jer der har undret jer over stilheden, dem af jer, der ikke fik læst indlægget, da det lige blev udgivet. Men jeg håber I også har nydt lidt ferie her i juli, selv om vejret ikke har været med os.

For det er noget der er sket ved os. SoMe generationen. At vi er blevet afhængige af den her lille telefondims. Den er i vejen for os hele tiden. Fremfor næsen af os. Vi lever tit i hver vores verdner. Inde i en anden virkelighed – på de sociale medier, hvor vi bliver inspireret og opdateret på alle og enhver omkring os, venner og folk vi ikke kender, men måske ser op til. Vi har fået adgang til virkelig meget. Som om Se&Hør slet ikke er spænende længere, fordi vi kan snage i andres liv på SoMe. Det er vigtigt at tænker over, at vi se et meget lille udsnit af virkeligheden. Måske også ret tit, et ret redigeret billede. Fordi vi stiller os op, kender vores billedvinkler, tager 30 billeder inden vi er tilfredse. Rapporterer om alt vi gør af rejser, restaurantbesøg, fester og nye shoppingkøb. Og det kan jeg ikke ændre på. Jeg er jo selv med på bølgen selv. Men jeg må ærligt sige, det har været SKØNT at have fri. Helt fri. Nyde min familie. Kigge mine børn i øjnene. Være lidt mere til stede.

Og NU er jeg tilbage. Og jeg GLÆDER mig da også til det. Helt ærligt. Jeg har utallige indlæg og billeder jeg gerne vil skrive og vise frem. Men denne frimåned har givet mig blod på tand til at blive mere moderat i min brug af SoMe.

Vi indfører telefon frit soveværelse og spisebord, og jeg vil begrænse min brug af SoMe til et par gange dagligt. For man går ikke glip af noget som helst. Måske mere de virkelige øjeblikke, dem der sker lige frem for næsen af dig. Ikke på skærmen.

Dejligt at være tilbage. Håber I stadig har lyst til at følge med.

Jeg skal faktisk på arbejde i dag. Første gang siden baby Finn, som lige runder 5 måneder om lidt, kom til verden. Mere om det senere 🙂

Hav den bedste dag!

12 Responses to “Sådan har min SoMe Detox været…..”

 1. Mine

  Godt indlæg! 🙂
  Lyder godt at du har nydt ferien fuldt ud. Jeg nåede også lige at bllive grebet i panik da jeg ikke kunne komme ind på bloggen midt i juli så nu giver det hele god mening 🙂

  Jeg er på jagt efter en praktisk tv skænk og kan huske at jeg engang har set at i har sådan en hvid med skydelåger under jeres tv. Kan du tilfældigvis huske hvor den er købt henne eller hvor man måske kan få en lignende? Synes nemlig den er så flot 🙂

  Reply
 2. Lana

  så hyggelig at du er back on track 🙂
  ønsker deg en fin dag 🙂

  Reply
 3. Louise

  Elsker det!

  Reply
 4. Christina

  Godt og tankevækkende indlæg. Og velkommen tilbage 🙂

  Reply
 5. Louise

  Velkommen tilbage, Sara 🙂 Du har været savnet.
  Jeg glæder mig til at læse dine kommende indlæg.

  Kh. Louise

  Reply
 6. simone

  dejligt, du har været savnet 🙂 Glæder mig til at høre opdatering om familien, har en søn næsten lige så gammel som FInn

  Reply
 7. lullu

  Åh endelig er du tilbage!!!!!!

  Reply
 8. Pernille

  Lovely – og meget relevant! ❤️

  Reply
 9. Sidsel

  Velkommen tilbage ?
  Tankevækkende med some-pausen.. Jeg kører også med telefonfrit soveværelse og spisebord, uden at der egentlig er blevet lavet en aftale..det fungerer bare godt sådan. Og faktisk prøver jeg at holde mig fra SOME når jeg er sammen med nogen, især one-on-one.. Alt med måde ?

  Reply
 10. HeLene

  Welcome back!

  Reply
 11. Dorte SC

  Hej Sara!
  Vi har lige haft 3 uger i et lejet hus ude på landet på Kreta. Altså intet tv og intet internet! Det var bare godt! Ingen af os savnede det, heller ikke de første dage, og vi havde altså to store teenagere med:)
  Mega fedt med liv, nærvær og oplevelser vi havde lyst til, uden at føle vi gik glip af andet.
  🙂 Dorte

  Reply

Leave a Reply