Sådan pakker jeg mit arbejds makeup kit

ENDELIG har jeg fået nosset mig sammen til at skrifte min gamle arbejdskuffert ud med en ny. Det har været ret pinligt at køre rundt med min totalt smadret kuffert det sidste stykke tid, men jeg har ikke haft tid til at gøre noget ved det.


Jeg har haft en del kufferter igennem tiderne, men altid styret væk fra de almindelige “makeup kufferter” som fx Zuca, da jeg syntes det er mere plads i almindelige kufferter og jeg godt kan lide, at pakke alle mine produkter i forskellige tasker.

Alle mine makeup produkter er nemlig pakket ned i transparent eller sorte tasker med lynlåse. Alt har sin egen plads og er inddelt i hudpleje, foundations, læbeprodukter, øjenprodukter osv.

Jeg fik foræret to lyserøde kufferter fra Away i gave og jeg syntes de passer helt perfekt til at være mine arbejdskufferter. Den store er en “The Medium” bruger jeg til mine makeupprodukter, og den mindre er en “Bigger carry on” bruger jeg til mine hårprodukter (stadig godkendt som håndbagage hos flere flyselskaber).
Begge kufferter har to sider hvor jeg kan pakke mine produkter ned i – dvs jeg stadig kan pakke mine ting ret tætpakket, uden at de roder for meget. Den side man “åbner” har net og lynlås, så tingene ikke falder oveni hinanden, når man åbner kufferten.

Elsker i øvrigt at kufferterne er lette, selv om de er hard-case og at de har 4 hjul, så de er nemme at trille. De kommer jo til at veje lidt, med alt det indhold, men så er det godt jeg har lidt mor-muskler i armene.

Leave a Reply