Same, Same But Different

Jeg har haft mine hvide negle nu i en hel uge, uden at de chipper eller ser grimme ud! Måske skal jeg revurderer min post om verdens bedste topcoat og give den til Priti NYC i stedet? Jeg skal nok prøve Seche Vite og give jer en tilbagemelding.

En anden sag er den hvide neglelak. Jeg mødte nemlig Cliniques nye Global Color Artist over en frokost i New York, hvor det viste sig at vi begge to havde hvid neglelak på. Jeg har fået vildt mange komlimenter for farven, som jeg tænker bliver et hit nu hvor sommeren endelig nærmer sig. Her er to bud:

English:

I met Jenna Menard in New York – she’s Cliniques new Global Color Artist and we both had white nails. I think this will be a hit for summer..

Glossfinity Snow White, Max Factor // Funny Bunny, O.P.I // Blanc, Essie

Leave a Reply