Sara Loves

Da jeg arbejdet på Eurowoman havde jeg i mange år to sider, hvor jeg samlet mine månedlige favoritter i et lidt personligt miljø/rod. Jeg tænkte måske det kunne bliver en ny, lidt fast post her på bloggen. Hvad syntes I?
Her er i hvert fald nogle af mine skønhedsfavoritter lige nu;

Lumi Magique Concealer fra L’Oréal Paris:
Elsker denne concealer – eller lysreflekterende creme – der skjuler mørke rande under øjnene. Jeg har den altid med i min taske og kommer den på med mindre fingre.

Glow Highlighter fra Topshop:
Jeg er vild med Topshops makeup look og denne highlighter er virkelig smuk på huden. Den har et østers/perle lignende skær og fremhæver mine kindben og giver en fin glød.

Shower Oil fra L’Occitane:
Superdejligt mandelolie-sæbe til kroppen, som er perfekt om vinteren, når huden er ekstra tør og har brug for mere fugt.

Narciso EDP fra Narciso Rodriquez:
Min seneste erhvervede parfume og endda fra min favorit duftdesigner. Jeg har en hel samling af NR dufte og jeg elsker den eksklusive, sarte, pudrede, sexede duft.

Below Ten Degrees fra Tromborg:
Da vi var på skiferie i Norge i julen GLEMTE jeg denne creme og det var det eneste jeg tænkte på, på vej op med liften i stiv kuling og isende vind. Den er nemlig fantastisk til vintervejr (og det behøves ikke være minus 10 grader). Den er fed, men overhovedet ikke fedtet. Man kan nærmest mærke den beskyttende hinde på huden.

Artist Brow Plumper fra L’Oréal Paris:
ET makeup produkter jeg ikke kan være foruden og bruger hver eneste dage. Giver brynhårene lidt farve og indeholder små fibre som gør hårene lidt tykkere, foruden at selvfølgelig holde brynene i den ønskelige form. (lige nu på tilbud på Matas.dk)

Creme Blush, Pink fra Elizabeth Arden:
Ny cremeblush favorit. Elsker jo cremeblush og det er især et hit om vinteren, når huden er tør. En cremeblush giver mere glød end en pudderblush, som tit kan se lidt tør ud på huden. Jeg dupper denne på med fingrene og den giver den fineste glød og farve. Frisk på 3 sekunder!

Moroccan Rose Otto Body Oil fra REN:
Superlækker bodyoil som jeg har stående inde i badet. Jeg kommer den nemlig på mens huden stadig er fugtig og varm, så olien forsegler mere fugt og jeg slipper for at stå udenfor badet og smøre mig ind i bodylotion. (Vi har nemlig ikke gulvvarme, noget der står højt på ønskelisten… )

 

 

12 Responses to “Sara Loves”

 1. Astrid

  Kæreste Sara! Det er FANTASTISK idé!! Jeg savner sådan dine sider med favoritter i Eurowoman, så jeg håber virkelig, at du bringer dem videre her 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Astrid, Ejjjjjj NU blev jeg simpelthen så glad! Ikke fordi du savner mine sider, men mere fordi at jeg ved du kan læse dem her fremover 🙂 God dag!

   Reply
 2. Kathrine A

  Fantastisk ide – gerne som et fast indlæg tak 🙂

  Reply
 3. Camilla

  rigtig god idé! Olien fra REN er så lækker! (:

  Reply
 4. Marie-Louise Jønsson

  Hej Sara. Det lyder som en skøn ide. Jeg ææææælsker sådan nogle indlæg 😉 ml

  Reply
 5. Lise

  Ja takk! Mere av dette 🙂 en super snarvei for oss som ikke lever i “make up verdenen”

  Reply
 6. Camilla - Scent of Fashion

  Virkelig lækkert indlæg! Jeg har også forelsket mig i Narciso parfumen og skal helt sikkert have købt den næste gang, jeg har brugt en parfume op 😀

  Reply
 7. Anne-Sophie

  Jeg synes også det er en super ide med disse favorit indlæg – nyd at læse dem i eurowoman i sin tid!

  Lige et spg i forhold til skiferie – du fremhævet Tromborgs creme her, men er der SPF i den? Vi skal jeg Norge i uge 9 og jeg ved ikke om solcreme er nødvendig (har også 2 børn m på 4år og 6mrd) er der noget du kan anbefale både til os voksne men også meget gerne til børnene

  Reply
  • Sara

   Hej Anne-Sophie, Det er ikke SPF i Tromborgs creme. Altså, man anbefaler jo solcreme året rundt, uanset vejr – SPF 15. Hvis det er højt solskin i vinterferien, vil jeg nok også sige solcreme er en god ide. Men det er lige så vigtigt, at beskytte huden mod kulden. Jeg ved jo det kan være koldt i Norge. Tromborgs creme, som jeg anbefalede, fedter ikke og er rigtigt god. Det samme er Weledas Skin Food – måske til dine børn, da den ikke er dyr. Godt til deres kinder, som ellers kan få sprængte blodkar af kulden. Jeg ville satse på en god beskyttende creme, og så have solcremen med ved siden af. Fx Rudolph Care, som ikke fedter. Hun lancerer også solcreme til børn i starten af februar! 🙂 Rigtig god ferie 🙂 KH Sara

   Reply

Leave a Reply