SaraLoves

Så er det tid til en SaraLoves igen.. mine favoritter den sidste tiden.. Det er forår i luften – kan I mærke det? Det inspirerede mig til at shoppe i Royal Copenhagen i går. Købte blandt andet dette jubilæums “æg”, som kan bruges som vase, skål til slik, nødder etc. Mit første seriøse påskepynt køb 🙂

Andre favoritter:

Aroma THerapy Body Lotion fra Tromborg
Denne krukke indeholder den lækreste, fløjlsagtige creme til kroppen med den eksakt samme virkning. Og så har den en uimodståelig lækker duft.

Keep Young and Beautiful Instant Firming Beauty Shot fra REN
En af mine seneste hudplejefavoritter. Bruges som en ekstra booster til huden og giver både øjeblikkelig opstramning og fugt med hele 3 slags hyluronsyrer.  Påføres inden dagcreme (og evt serum) og kan bruges ovenpå fugtighedscremen igen, hvis du virkelig skal forkæle din hud. Næste uge laver jeg en konkurrence med dette produkt, glæd jer!

Eight Hour Cream Nighttime Miracle Moisturizer
Alle ved at vinteren kan være hård ved huden og denne balm som påføres huden om aftenen, gør det samme som den klassiske Eight Hour cream gør ved læberne. Plejer, blødgør og giver MASSER af fugt.

Better Than Sex Mascara fra Too Faced
Makeupmærket Too Faced er lige kommet til Danmark – nærmere bestemt til Sephora – og denne mascara er min absolutte yndlings. Giver flotte, kraftige vipper, med masser af volumen.

Matt Texture Dry Shampoo fra Toni&Guy
Tørshampoo er jeg storforbruger af, ikke bare fordi jeg er mor og ikke har tid til at vaske hår hver anden dag, men også fordi jeg syntes mit hår har en tendens til at blive mere fedtet end tidligere. Denne tørshampoo gør håret mat og giver en masse struktur og hold til håret, i tillæg til at den “suger fedt”.

Sunkissed Pearl Bronzer and Highlighter fra Elizabeth Arden (i butikkerne fra Marts)
Er forelsket i Elizabeth Ardens forårs makeuplook, som er inspireret af havet, skaller og perler. Denne 3-farvede bronzer har to bronzefarvede toner og en lyserød shimmer highlighter. Miks den alle sammen med din makeupbørste for en fin glød til kinderne og brug evt den lyserøde på en makeuppensel i øjenkrogen for at åbne øjet og give et friskt look.

Lip Color L’Extraordinare fra L’Oréal Paris
Dette læbeprodukt har jeg nyligt opdaget og jeg ELSKER det. Det har farven som en læbestift, shine som en lipglos og blødhed som en læbepomade. Ligger fantastisk smukt på læberne, som en cremet, lækkert lag glasur (ha ha )

Inflorescence EDP 100 ml fra Byredo
En af mine favorit forårsdufte er taget i brug.. denne duft er intet andet end magisk. Blomstret, let syrlig, frisk og superfeminin.

3 Responses to “SaraLoves”

  1. Astrid

    Åh, jeg har SÅ meget optur over de her nye faste indlæg, sødeste Sara! De er SÅ værdsatte:D Jeg glæder mig til foråret med dig!
    Ved du måske hvornår de Loreal læbeprodukter bliver lanceret i DK-de er ikke til at støve op?

    Reply

Leave a Reply